Paaszondag: shoppen voor een appel en een ei

Foto: HikingArtist.com (Flickr)

Mocht je je portie zonlicht  al binnen hebben vandaag, dan kan je vanuit huis makkelijk nog wat duurzame inkopen doen want het is vandaag duurzame koopzondag. Vijftig webwinkels in groene, eerlijke en besparende producten geven alleen vandaag interessante kortingen op hun assortiment.

Een greep uit de webshops:

Bespaar Bazaar
Allerlei leuke gadgets om energie te besparen. Toch eindelijk maar eens die waterbesparende douchekop aanschaffen die op drie standen te zetten is en belooft geen lullig straaltje te geven. Opvouwbare waterfles in de aanbieding.

Lotika
Pants for poverty en andere trendy lifestyle producten die gemaakt zijn met respect voor mens en natuur. Voor Fashion, sport en cadeaus.10% korting op het gehele assortiment.

Green at Work
Voor een groen kantoor en duurzame kantoorartikelen. Van CO2 neutrale notitieboeken tot scharen van gerecycled plastic. Van energiebesparende verlichting tot milieuvriendelijke markers. Vandaag 10% korting.

De duurzame Koopzondag is een initiatief van de duurzame winkelstraat puurwinkelen, verzamelplaats voor duurzame winkels en webshops. Een stuk relaxter winkelen zo met je laptop in de tuin dan op de meubelboulevard.

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020