Plofkip-actie Wakker Dier brengt McDonalds in verlegenheid

540275 304811769594786 115027651906533 653043 502808091 N
Foto: Wakker Dier

McDonalds dacht een leuke actie te organiseren voor haar facebook fans: ontwerp je eigen burger. Een inhaker van Wakker Dier brengt de hamburgergigant echter in verlegenheid. Veel mensen gebruiken de actie om McDonalds op te roepen om geen plofkip meer te gebruiken, ook op de eigen facebook pagina. Verschillende bezoekers rapporteren dat hun actie-burger door McDonalds wordt verwijderd.
De snelgroeiende, doorgefokte, ongezonde plofkippen worden door steeds meer bedrijven in de ban gedaan, ook door grote bedrijven zoals Unilever. Zal McDonalds de volgende worden? De actie, die gisteren startte, trekt in ieder geval de aandacht. Wakker Dier kreeg al meer dan 800 likes voor de actie. Ook de facebook-pagina van McDonalds staat vol met reacties van mensen die kritiek hebben op het gebruik van plofkip en mensen die vragen om vegetarische alternatieven.
Wil je meedoen aan de actie? Op www.debekendsteburger.nl kun je je eigen hamburger ontwerpen of de foto van Wakker Dier uploaden.
Bron: Wakker Dier, McDonalds
Lees ook
Unilever doet plofkip in de ban
Is biologisch eten echt gezonder?
Zo krijg je plastic uit je keuken

Over de schrijver

3 gedachten over “Plofkip-actie Wakker Dier brengt McDonalds in verlegenheid”

  1. Laat ze ook aandacht geven aan andere plofdieren. Plofkoeien hebben het echt niet beter.
    Lekker hypocriet ook, mensen die bijj de McDonald's tegen plofdieren zijn, maar in de supermarkt niet wat extra geld uitgeven aan biovlees. Laat wakkerdier echt wakker worden! Weg met alle plofdieren. Dan verdwijnen de plofmensen ook vanzelf.

  2. Is het nou een keer afgelopen met die mens- en dieronterende praktijken? Anders word ik boos! Nou ja, eigenlijk ben ik dat al maar als dit zo door gaat word ik binnenkort ECHT boos.

Reacties zijn gesloten.