In 11 dagen vol positieve energie? Judith gaat je daarbij helpen

We zitten in de kramp. Heel veel mensen voelen zich gestressed, verdrietig, eenzaam, somber of gefrustreerd. En dat heeft invloed op ons energieniveau. Ben je op zoek naar een manier om je weer blij(er) te voelen en vol positieve energie? Dan wil Judith Verschuren je daarbij helpen.

Als een goede vriendin de telefoon opneemt, hoef ik eigenlijk niet te vragen hoe het gaat. Ik hoor het al. Ze klinkt moe en gestressed. En dat is niet zo gek. Haar werk vraagt veel van haar en in combinatie met de kinderen thuis vindt ze het zwaar. En zij is niet de enige.

Uit onderzoek onder onze lezers blijkt dat deze tweede lockdown zwaarder valt dan de eerste. De redenen waarom we het zwaar vinden, zijn voor iedereen persoonlijk, maar het helpt ook zeker niet dat het buiten ook nog grauw en nat is.

Ik kijk niet meer in de spiegel

Ook styling coach Judith Verschuren zag dit. “Tijdens mijn online sessies hoor ik klanten regelmatig zeggen, dat ze de afgelopen tijd niet meer in de spiegel kijken. Of geen aandacht meer voor zichzelf hebben. Het is gewoon allemaal te veel. De stress, het gevoel van alleen zijn, of de frustratie over het combineren van werk en zorg. Hierdoor voelen ze zich somber en hebben ze een negatief zelfbeeld. Door te luisteren, deze gevoelens met elkaar te bespreken en praktische tips te delen, kan ik mijn klanten helpen om weer een vreugdevonkje aan te steken.”

We worstelen met dezelfde gevoelens

“Ik vroeg me af of ik dit ook op een wat grotere schaal kon doen. Dus niet alleen 1-op-1, maar met een groep, waarbij ik mensen ook met elkaar verbind, want eigenlijk worstelen we allemaal met dit soort gevoelens. Of het nou een negatief zelfbeeld is, of dat we gewoon te streng voor onszelf zijn, waardoor het moeilijk is om van het leven te genieten. Zo kwam ik op het idee om een gratis 11-daagse schoonheidsbehandeling te organiseren, die de deelnemers helpt om zich energiek en blij te voelen.”

Nieuwe energie

In 11 dagen gaat Judith je inspireren om sombere gedachten en gevoelens om te zetten in positieve energie, lief voor jezelf te zijn en te stoppen met jakkeren. Met je werk, de zorg voor anderen en de dagelijkse dingen die je moet doen. “Schoonheid ligt gewoon op straat, maar je moet het wel zien liggen. Daar geef ik je tools voor, zodat je wat licht in de tunnel krijgt, in plaats van licht aan het einde van de tunnel.”

Aanmelden

De 11-daagse schoonheidsbehandeling is van 25 januari tot en met 4 februari.
Deelname is gratis en aanmelden kan hier.

Over de schrijver

1 reactie op “In 11 dagen vol positieve energie? Judith gaat je daarbij helpen”

  1. Hoi, ik ben benieuwd hoe gemeenten omgaan met het steunen van de bevolking. Vooral de zzpers en middenstand.Ik hoor in mijn omgeving hoe moeilijk het is om vergunningen te krijgen voor bijv een foodtruck. Ik vroeg mij ook af hoe dat is gegaan met die Kometen bakkerij. Misschien zijn er mooie en hopelijk positieve verhalen over hoe gemeenten ook steentje bijdragen?

Reacties zijn uitgeschakeld.