Delen 2.0: Met brievenbusstickers aangeven welke spullen je kunt uitlenen

Foto: www.pumpipumpe.ch
Foto: www.pumpipumpe.ch

Door middel van stickers op je brievenbus aangeven wat buren bij jou kunnen lenen. Dat is het idee achter het Zwitserse Pumpipumpe. Het begon allemaal met een idee van Zwitserse fietsers die op zoek waren naar een fietspomp. Zij ontwierpen een sticker die eenieder die zijn fietspomp beschikbaar wil stellen op de brievenbus kan plakken. Vervolgens kunnen fietsers bij een huis met een fietspompsticker aanbellen om de fietspomp te lenen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met circa vijftig stickers.

Heb jij een fietspomp, zaag, naaimachine, strijkijzer, barbecue, boormachine, beamer, rijstkoker, fondueset, wafelijzer, hark, tent, discolamp of noem het maar op te leen? Meedoen is simpel. Bestel het stickervel en print hetgeen dat je kunt uitlenen op je brievenbus. Momenteel worden de stickers binnen Duitsland en Zwitserland gratis bezorgd. Verzending naar Nederland kost vier euro.

De stickers zijn te bestellen op de website van Pumpipumpe. Helaas is de website wel alleen nog maar in het Duits beschikbaar.

Lees ook
[adrotate group=”1″]
http://www.pumpipumpe.ch/
Trend: samen met vrienden en familie een koe delen

Over de schrijver

2 reacties op “Delen 2.0: Met brievenbusstickers aangeven welke spullen je kunt uitlenen”

  1. Ik dacht dat er intussen ook initiatief bestond in Vlaanderen, mét kleurrijke (en mooiere) stickers, maar vind het niet. Iemand?

  2. Pingback: Kijktip Tegenlicht: Gratis geld voor iedereen » hetkanWel.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.