Puur en romantisch: een weekendje weg met een retro Volkswagenbus

Lekker Een Weekendje Weg Met De Retro Volkswagenbus.
Lekker Een Weekendje Weg Met De Retro Volkswagenbus.

(Gesponsorde partnerbijdrage). Less is more; met een volkswagenbusje uit de jaren zeventig volledig verzorgd een weekendje weg door Twente toeren… Zo’n busje huren maar dan vooral in combinatie met een verwenarrangement inclusief eten/drinken/campings en een mooie route. Puur genieten en superromantisch!

Is het een verlangen naar “vroegàh”? Een behoefte aan rust? Of is het gewoon de liefde voor pure dingen?

Zonder keuzestress een weekendje weg

We leven in een gekke tijd waarin veel mensen verlangen naar een beetje rust in hun leven. Maar dan niet rust als in thuis op de bank televisiekijken, maar rust in het hoofd door even uit de ‘rat-race’ te stappen, het tempo even naar beneden bij te stellen en weer te genieten in het hier en nu. De hele dag laten we ons gek maken door al die keuzes die je steeds moet maken en alle informatie die erop je afkomt. Kunnen we even uitstappen?

Wat staat meer symbool voor onthaasten, vrijheid en genieten dan een Volkswagenbusje uit de jaren zeventig. Pieter en Nienke besloten in 2010 zo’n volkswagenbusje te kopen. Waarom? Gewoon omdat zo’n volkswagenbusje een blij gevoel oproept als je er eentje ziet rijden. Zo’n jaren zeventig VW busje is bovendien een toonbeeld van puurheid. Het zogenaamde hippiebusje is niets anders dan vrijheid, eenvoud en puur genieten. Het volkswagenbusje dat zij kochten is een zogenaamde Westfalia Helsinki uitvoering. Voor de niet kenners: dat wil zeggen dat het een originele retro camper is.

Retro Volkswagenbus huren

Natuurlijk kun je hier en daar zo’n busje huren voor een weekendje weg. Maar waar moet je dan naar toe? Welke campings kies je dan? Wat moet je meenemen? Precies: keuzestress. Daarom richtten Pieter en Nienke de ‘Blije Bus’ op en ze ontwikkelden een uniek compleet verzorgd weekendje weg met dit retro volkswagenbusje. Via www.retroweekend.nl lees je hier meer over en daar kun je ook rechtstreeks boeken.

Oog voor detail

“We houden er van om de dingen tot in details goed te regelen voor onze gasten”, aldus Pieter en Nienke. En dat blijkt. Want als je een retroweekendje boekt met zo’n volkswagenbusje dan krijg je het busje in originele uitvoering mee. Compleet met bijbehorende inventaris in de klassieke kleuren bruin/oranje/geel en groen. En natuurlijk met een koelkast gevuld met lekkere dingen plus de recepten voor de speciale VW-bus campermaaltijd. Maar er is meer: ook beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en je krijgt een Garmin navigatie mee voor de route plus een reisgidsje met tips voor onderweg. Om het feest compleet te maken krijg je een MP3 speler mee met nummers uit de jaren zeventig en tachtig en je kunt zelfs meegeleverde cassettebandjes afspelen. Een heerlijk kacheltje en heerlijk traagschuimmatras zorgen er voor dat je ondanks de Retro-beleving in het volkswagenbusje toch ook gegarandeerd bent van het comfort van nu.

Zin in? www.retroweekend.nl

2 reacties op “Puur en romantisch: een weekendje weg met een retro Volkswagenbus”

  1. Ik heb altijd al eens zo’n volkswagen busje willen huren. Ik vind het altijd een mooi gezicht wanneer ik er eentje zie rijden. Leuk dat je nu ook een busje kan huren die helemaal ingericht is! Graag zou ik er in willen touren door Nederland tijdens mijn vakantie in de zomer. Met een reisgids en goede muziek komt dat vast helemaal goed!

Reacties zijn uitgeschakeld.