Rob Geus (Smaakpolitie) is een Liegebeest

Volgens Wakker Dier is Rob Geus een Liegebeest, net als Albert Heijn en Unox. Zij zijn met 9 anderen genomineerd in de Liegebeest-verkiezing, waarbij het meest misleidende product wordt gekozen.
Wakker Dier: “Wat ‘keurmeester’ Rob Geus je niet vertelt: vleeskalfjes komen niet buiten, worden direct bij de moeder weggehaald, gaan op lange veetransporten als ze enkele dagen oud zijn, en staan levenslang op roosters en betonvloeren… En hadden we je al verteld dat de kalfsvleesreclame wordt betaald met jouw belastingcenten? Alleen Rob Geus wordt er vrolijk van.”

Over de schrijver

94 reacties op “Rob Geus (Smaakpolitie) is een Liegebeest”

 1. Hallo Mensen, er is een nieuwe hyves: Rob Geus daar word ik niet vrolijk van.
  Ook hier kun je klagen en je galuitspuugenover deze zo'n aardige vent.

  Melt je aan en wie weet komt Rob Geus er achter hoe geliefd hij is 😀

  Bedankt en tot op de : Rob Geus daar word ik niet vrolijkvan HYVES!!!!!!

 2. Het programma De Smaakpolitie begint ons steeds meer te storen. Heeft het nog wel met de Smaak te maken.? Neen,het lijkt wel de bedoeling om hardwerkende mensen te vernederen, en voor de schenen te schoppen.Wij zijn al jaren tevreden klanten bij Restaurant Argentina in Steenwijk.Volgens Rob de Geus is het er smerig.Wij zijn vele malen in de keuken geweest,en het was er schoon en hygienisch.Op een paar kleine dingen na.Deze zijn inmiddels aangepast. Maar is het normaal, dat na de uitzending,de eigenaresse loopt te huilen en overspannen is.En dat de kok, achter het fornuis, schoenen met stalen neuzen moet dragen? Heeft dit iets met smaak te maken.?Het voedsel is uitstekend en de service ook.Daar komen uiteindelijk de gasten toch voor? Laat ook eens de positieve kant van een zaak zien,dat vinden de kijkers leuker, als de hardwerkende mensen af te kraken. Het wordt steeds meer een misselijkmakend programma,zoals dit door de Heer Rob de Geus gepresenteerd wordt. Met vriendelijke groet, Mevr. C.J.Catshoek te Dwingeloo.

 3. Rob Geus predikt voor eigen parochie van mijn belastingcenten, kijken hoe die lacht als we zijn kind bij hem wegtrekken, op metalen roosters zetten, dwangvoederen en vervolgens via een ellenlang veetransport naar het slachthuis afvoeren om per ongeluk niet geheel goed gedood levend gevild en aan stukken gehakt te worden, dan mag ie het zelf opvreten ook.

  Overigens dat levend slachten gebeurd in ongeveer 8 procent van de gevallen dus minimaal 1 op de 10 vleesmaaltijden is een echte horrormaaltijd. Spaar het milieu en de regenwouden, spaar je eigen gezondheid, spaar de levens van arme mensen en last but not least spaar de levens van al die onschuldige dieren die voor jouw smaakpappillen vermoord worden.

  Vlees is lekker zeg je, zonder plantaardige toevoegingen smaakt vlees nergens naar dus lekker is het niet, go veg!

Reacties zijn uitgeschakeld.