Schrijf je in voor een rondleiding door de eco-community van Iris

Rondleiding Eco-Community

Wonen in een duurzame community, samen en in de natuur. Steeds meer mensen dromen ervan. Maar tussen droom en werkelijkheid staan wetten in de weg en praktische bezwaren, zoals Willem Elschot al zei. Om daar iets van weg te nemen en de drempel te verlagen, is een eerste stap wellicht om een kijkje te nemen in een eco-community.

Duurzame interieurstylist Iris van Asselt woont met haar gezin in een tiny house in eco-community LiberTerra. Dat ligt in een natuurgebied bij Koedijk in Noord-Holland. Zaterdag 29 oktober is er een open dag. Speciaal voor de hetkanWEL Anders Wonen maand geeft Iris in de ochtend een rondleiding en vertelt ze over het wonen in een eco-community, het bouwen van je eigen tiny house en het duurzaam inrichten van je tiny huis.

Geïnteresseerd? Geef je dan hier op voor de lezing om 11.00 die ze voor hetkanWEL lezers houdt. De toegang is geheel gratis, met de optie om een eigen donatie te maken aan de LiberTerra community. Er is plek voor 30 mensen, dus wees er snel bij. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.