Sales Professional
Sales Professional

Zelfstroom zoekt tien nieuwe Sales Professionals

Als zakelijke partner merkt hetkanWel van dichtbij dat duurzame bedrijven sneller groeien dan niet-duurzame bedrijven. Een goed voorbeeld hiervan is Zelfstroom. Dit bedrijf maakt het mogelijk dat écht groene energie, leuk, makkelijk en betaalbaar is voor iedereen in Nederland. Zelfstroom zoekt daarom maar liefst 10 die het team willen versterken.

Even voorstellen

Zelfstroom heeft het beste aanbod, zowel voor particulieren die zonnepanelen willen huren als zonnepanelen kopen. De beste A-merken, de laagste prijs, meest uitgebreide services en garanties. Het bedrijf gelooft dat dit nodig is om mensen te laten kiezen voor energie van de zon. Om daarmee de missie van Zelfstroomte bereiken: zoveel mogelijk mensen in Nederland te helpen om eenvoudig over te stappen op zonne-energie. En zo het verbruik van fossiele brandstoffen zo snel mogelijk te verminderen.
Als je vol positieve energie zit, een passie voor de zon hebt en een bedrijf wilt helpen groeien, dan is werken bij Zelfstroom echt iets voor jou.

Wie zoekt Zelfstroom?

Heb je een commercieel en sociaal DNA? Beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau? En heb je minimaal 1 jaar (telefonische) verkoopervaring in een commerciële branche? Dan is deze vacature iets voor jou: .

Dit biedt Zelfstroom

  • Een uitdagende binnendienst functie in een jong, energiek bedrijf
  • Mogelijkheid tot snelle ontwikkeling en groei
  • Persoonlijke coaching en trainingmodules
  • Collega’s met passie en enthousiasme
  • Grote verscheidenheid aan werkzaamheden
  • Goede beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een prettige werksfeer in een innovatieve werkomgeving in ’s-Hertogenbosch

!

Over de schrijver

1 gedachte over “Zelfstroom zoekt tien nieuwe Sales Professionals”

  1. Interessant! Zelfstroom is een mooi concept. Tip: Als je commerciële mensen binnen wil halen moet je vind ik, nooit met HBO/WO vereisten strooien weet ik uit ervaring. Wil je een Willy Wortel of wil je keiharde sales? Succes!

Reacties zijn gesloten.