Samenwerken met hetkanWEL; alle opties op een rij

Samenwerken met hetkanWEL is niet alleen leuk en nuttig voor jouw organisatie, maar draagt ook bij aan een duurzame samenleving. Door met ons samen te werken, zorg je ervoor dat onze 150.000 lezers per maand elke dag gratis positief nieuws kunnen lezen op de site, een nieuwsbrief ontvangen en actief deelnemen aan onze social media communities. We zetten alle opties voor je op een rij. 

Een positieve impact

Onze lezers staan bewust in het leven. Ze weten dat elke keuze een positieve impact op de samenleving kan hebben. Of het nou gaat om een beslissing om te consuminderen, een bankrekening te openen, een huis te isoleren, een auto aan te schaffen, een energieleverancier te kiezen of kleding, voeding en elektronica te kopen.

HetkanWEL helpt bij het maken van deze keuzes. We bieden inspiratie, geven tips voor een duurzame lifestyle en informeren over de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties. Onze boodschap is altijd laagdrempelig, positief, praktisch en goed onderbouwd

Heldere thema’s

Het voordeel van 13 jaar ervaring is dat we precies weten wat onze doelgroep interessant vindt. HetkanWEL werkt met acht thema’s, die aansluiten bij de wensen van onze huidige lezers, maar ook nieuwe lezers zullen aantrekken. De thema’s zijn wonen, eten, lifestyle, zero waste, natuur, energie, reizen en body & mind.

Partnership

Je kunt partner worden van hetkanWEL. Voor de site als geheel, maar ook door een specifiek thema te sponsoren.

Sponsoring

Wil je precies weten wat het inhoudt? Mail dan je gegevens naar adverteren@hetkanwel.nl. We nemen contact met je op om al je wensen te bespreken en geven je alle informatie.

Partnerblog

Heb je een bijzonder verhaal dat je graag wilt delen met onze lezers? Dan kunnen we een blog voor je schrijven. Het proces gaat in overleg. We bespreken het onderwerp, gaan aan de slag en leggen je een concept voor. Je kunt in de blog twee links naar je website toevoegen.

Partnerblog

SEO blog

Wil je graag een link in onze bestaande content, of een blog met een link naar jouw website?

Seo Blog

Adverteren

Je kunt op hetkanWEL adverteren met een banner. In de nieuwsbrief en op de website.

Adverteren

Gezamenlijke projecten

Wat je wensen ook zijn, we denken bij hetkanWEL graag met je mee. Ons team bestaat uit specialisten op allerlei gebieden, zoals tekstschrijven, social media, fotografie, radio, film, video en de ontwikkeling van podcasts.

Unieke Content