Bij hetkanWEL werken we graag samen met gelijkgestemden, die net als wij geloven in een duurzame samenleving. Bedrijven, non-profits, startende ondernemers of overheid:  wij maken inspirerende, informatieve en toegankelijke content voor en over jouw organisatie.

Samenwerken met hetkanWEL

Sinds 2005 brengt stichting hetkanWEL duurzame bedrijven en organisaties in contact met mensen die groener, eerlijker en vooral leuker willen leven. Met jouw campagne op ons platform én social media kanalen, bereik je precies de mensen die je zoekt. En dat zijn er bijna 2 miljoen per jaar. Meteen contact opnemen? Mail naar adverteren@hetkanwel.nl. Meer weten?

Check dan alle mogelijkheden op de website van hetbureauWEL. Hier vind je alle mogelijkheden voor hetkanWEL, maar ook informatie over content creatie en marktonderzoek voor jouw eigen bedrijf. Wil je alles op een rij, dan kun je ook de pdf downloaden.

HetkanWEL heeft jaarlijks bijna 2 miljoen unieke bezoekers (70% vrouw, 30% man), die op zoek zijn naar inspiratie en goede verhalen over duurzaamheid. Onze lezers zijn zeer betrokken: dat zie je terug in de vele reacties en discussies op onze website en onze social media community.