Bij hetkanWEL werken we graag samen met gelijkgestemden, die net als wij geloven in een duurzame samenleving. Bedrijven, non-profits, startende ondernemers of overheid:  wij maken inspirerende, informatieve en toegankelijke content voor en over jouw organisatie.

Bereik HetkanWEL

Sinds 2005 brengt stichting hetkanWEL duurzame bedrijven en organisaties in contact met mensen die groener, eerlijker en vooral leuker willen leven. Met jouw campagne op ons platform én social media kanalen, bereik je precies de mensen die je zoekt. En dat zijn er bijna 2 miljoen per jaar. Meteen contact opnemen? Mail naar adverteren@hetkanwel.nl. Meer weten? Lees dan vooral even verder op deze pagina. Daar vind je alle opties en prijzen op een rij.

HetkanWEL heeft jaarlijks bijna 2 miljoen unieke bezoekers (70% vrouw, 30% man), die op zoek zijn naar inspiratie en goede verhalen over duurzaamheid. Onze lezers zijn zeer betrokken: dat zie je terug in de vele reacties en discussies op onze website en onze social media community.

WEL content & communicatie collectief

De redactie van hetkanWEL schrijft al 15 jaar over duurzaamheid in de breedste zin van het woord. We weten hoe we ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier kunnen uitleggen, maar ook hoe we lezers kunnen inspireren en activeren. We schrijven content voor verschillende bedrijven en doen dat ook graag voor jouw organisatie.

De winst die we maken met deze opdrachten investeren we in hetkanWEL. Zo kunnen we het platform draaiende houden en onze lezers dagelijks van positief nieuws voorzien. Meer weten? Mail dan naar Wyke Potjer: w.potjer@hetkanwel.nl.

Trendwatching

Bij hetkanWEL weten we heel goed wat er speelt op het gebied van duurzaamheid. We volgen alle ontwikkelingen en innovaties op de voet en praten dagelijks met mensen, die bijzondere dingen doen en vernieuwende ideeën hebben.  Daarnaast peilen we regelmatig onder onze lezers wat ze doen, waar ze behoefte aan hebben en hoe zij tegen verschillende thema’s aankijken. Dit alles brengt ons tot inzichten, die we niet alleen verwerken tot blogs, maar ook tot trendrapporten en lezingen. Interesse om hier met ons over van gedachten te wisselen? Mail dan Asceline Groot:  a.groot@hetkanwel.nl.