Bij hetkanWEL werken we graag samen met gelijkgestemden, die net als wij geloven in een duurzame samenleving. Bedrijven, non-profits, startende ondernemers of overheid; wij laten je graag kennis maken met onze betrokken en positief kritische lezers. 

Sinds 2005 brengt stichting hetkanWEL duurzame bedrijven en stichtingen in contact met mensen die groener, eerlijker en vooral leuker willen leven. Met jouw campagne op ons platform én social media kanalen, bereik je precies de mensen die je zoekt. En dat zijn er bijna 2 miljoen per jaar. Meteen contact opnemen? Mail naar adverteren@hetkanwel.nl. Meer weten? Lees dan vooral even verder.

Een positieve impact

Onze lezers staan bewust in het leven. Ze weten dat elke keuze een positieve impact op de samenleving kan hebben. Of het nou gaat om een beslissing om te consuminderen, een bankrekening te openen, een huis te isoleren, een auto aan te schaffen, een energieleverancier te kiezen of kleding, voeding en elektronica te kopen.

HetkanWEL helpt bij het maken van deze keuzes. We bieden inspiratie, geven tips voor een duurzame lifestyle en informeren over de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties. Onze boodschap is altijd laagdrempelig, positief, praktisch en goed onderbouwd.

Bereik & Doelgroep

HetkanWEL heeft maandelijks 150.000 unieke bezoekers (70% vrouw, 30% man), die op zoek zijn naar inspiratie en goede verhalen over duurzaamheid. Onze lezers zijn zeer betrokken: dat zie je terug in de vele reacties en discussies op onze website en onze Social Media communities.

Heldere thema’s

Het voordeel van 13 jaar ervaring is dat we precies weten wat onze doelgroep interessant vindt. HetkanWEL werkt met acht thema’s, die aansluiten bij de wensen van onze huidige lezers, maar ook nieuwe lezers zullen aantrekken. De thema’s zijn wonen, eten, lifestyle, zero waste, natuur, energie, reizen en body & mind.

Partnership

Je kunt partner worden van hetkanWEL. Voor de site als geheel, maar ook door een specifiek thema te sponsoren.

Sponsoring thema 3 maanden 3.000 euro
Sponsoring thema 6 maanden 5.000 euro
Sponsoring thema voor 12 maanden 10.000 euro
Hoofdsponsor hetkanWEL vanaf 20.000 euro

Wil je precies weten wat het inhoudt? Mail dan je gegevens naar adverteren@hetkanwel.nl. We nemen contact met je op om al je wensen te bespreken en geven je alle informatie.

Partnerblog

Heb je een bijzonder verhaal dat je graag wilt delen met onze lezers? Dan kunnen we een blog voor je schrijven. Het proces gaat in overleg. We bespreken het onderwerp, gaan aan de slag en leggen je een concept voor. Je kunt in de blog twee links naar je website toevoegen.

Partnerblog vanaf 300 euro
Partnerblog incl. doorplaatsing op social media vanaf 350 euro
Interview vanaf 450 euro
Start-up of non-profit? Tarief in overleg

SEO blog

Wil je graag een link in onze bestaande content, of een blog met een link naar jouw website?

Link in bestaand artikel vanaf 50 euro
SEO blog in opdracht vanaf 250 euro

Adverteren

Je kunt op hetkanWEL adverteren met een banner. In de nieuwsbrief en op de website.

Advertentie in de nieuwsbrief 300 euro
Advertentie op de website 300 euro per maand
Speciale nieuwsbrief naar onze lezers 1.500 euro

Gezamenlijke projecten

Wat je wensen ook zijn, we denken bij hetkanWEL graag met je mee. Ons team bestaat uit specialisten op allerlei gebieden, zoals tekstschrijven, social media, fotografie, radio, film, video en de ontwikkeling van podcasts.

Social media campagne vanaf 750 euro
Video vanaf 600 euro
Podcast prijs in overleg