Samenwerken met hetkanWEL

Bij hetkanWEL werken we graag samen met gelijkgestemden, die net als wij geloven in een duurzame samenleving. Bedrijven, non-profits, startende ondernemers of overheid: 

  • Wij maken inspirerende, informatieve en toegankelijke content voor en over jouw organisatie en delen die met onze achterban van bewuste consumenten.
  • Samen met ons testpanel van bijna 5000 bewuste consumenten testen we jouw duurzame producten en diensten en geven feedback.
  • Ons opiniepanel van duurzame voorlopers geeft hun mening over verschillende maatschappelijke thema’s. Op onze wekelijkse poll reageren gemiddeld 1500 mensen.
  • Met behulp van onze achterban en ons uitgebreide netwerk signaleert HetkanWEL duurzame trends en ontwikkelingen. We komen daar graag over spreken binnen uw bedrijf.

Meer weten over de tarieven? Download onze PDF.

Mogelijkheden en tarieven

Sinds 2005 brengt stichting hetkanWEL duurzame bedrijven en organisaties in contact met mensen die groener, eerlijker en vooral leuker willen leven. Met jouw campagne op ons platform én Social media kanalen, bereik je precies de mensen die je zoekt. En dat zijn er 1,5 miljoen per jaar. Meteen contact opnemen? Mail naar adverteren@hetkanwel.nl. Eerst meer weten over onze tarieven? Bekijk dan hier alle mogelijkheden en onze tarieven.

Wil je dat we aan de slag gaan voor jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je aan het goede adres bij ons bureau hetbureauWEL. Op de website van hetbureauWEL vind je alle mogelijkheden over content creatie en marktonderzoek voor jouw eigen bedrijf. Wil je alles op een rij, dan kun je ook de pdf downloaden.

Bereik hetkanWEL

HetkanWEL heeft jaarlijks 1,5 miljoen unieke bezoekers (70% vrouw, 30% man), die op zoek zijn naar inspiratie en goede verhalen over duurzaamheid. Onze lezers zijn zeer betrokken: dat zie je terug in de reacties en discussies op onze website, social media en mailbox. HetkanWEL heeft een groeiend bereik.