Schrijf je in voor het hetkanWEL test- en opiniepanel

Test- En Opiniepanel

Steeds vaker krijgen we op de redactie de vraag van duurzame bedrijven of we hun producten of diensten willen testen, of wat onze mening over een specifiek onderwerp is. Dat vinden we zelf heel leuk om te doen, maar we vinden het veel waardevoller als jij het voor ons zou willen doen. Daarom hebben we besloten om een test- en opiniepanel op te richten. Op die manier kunnen we heel goed peilen wat er op dit moment speelt onder duurzame consumenten. Doe je mee? Meld je dan aan door deze enquête in te vullen. Dan weten we wie je bent en waar we je voor kunnen benaderen.

Het testpanel

Zero-waste shampoo, biologische zonnebrand, biologische olijfolie, plantaardige omega 3 pillen, DIY cosmetica, een weekend in een duurzame bungalow of vegan koekjes van oud brood; het hetkanWEL testpanel proeft, probeert en experimenteert erop los. Lijkt het je leuk om ook een keer een product of dienst voor ons te testen? Schrijf je dan in voor ons test- en opiniepanel.

Om deel te nemen, stellen we je een aantal persoonlijke vragen: hoe oud je ongeveer bent, in welke stad of in welk dorp je woont en waar je interesses liggen. Deze gegevens hebben we nodig, om zeker te zijn dat verschillende mensen de producten of diensten testen. En om aan te sluiten op jouw behoefte.

Hoe gaat het testen?

Als we een mooi product of een interessante dienst hebben om te testen, dan benaderen we een aantal mensen uit het testpanel. Soms zijn het er 5. Andere keren 10 of meer. Als je positief reageert op ons verzoek, dan ontvang je het product of bijvoorbeeld de inlog van een dienst en kun je van start. Na afloop sturen we je een enquete om te vragen naar je ervaringen, of interviewen we je telefonisch. De uitkomsten delen we soms op de site, maar altijd met het bedrijf dat de producten maakt, of de dienst levert.

Het opiniepanel

Naast het testen van producten en diensten, sturen we ook regelmatig een korte enquete rond onder ons test- en opiniepanel om te vragen wat je van een bepaald onderwerp vindt. Zo weten we hoe duurzame consumenten denken over actuele onderwerpen en ontwikkelingen. De uitkomsten van deze onderzoeken delen we met de lezers van hetkanWEL. Als je deelneemt aan het test- en opiniepanel ontvang je deze vragen via de mail. Invullen duurt altijd maar een paar minuten en soms verloten we ook nog mooie prijzen onder de deelnemers.

Wil je meedoen met het hetkanWEL test- en opiniepanel? Schrijf je in door deze enquête in te vullen.