Schrijver verkoopt aandelen boek nog voor het geschreven is

Tijdelijke Kaft
Foto: Sarah Van Dee

Sarah van Dee, ex-blogger voor hetkanWel, kreeg heel goede reacties toen zij de eerste pagina’s van haar boek “Wijze woorden van Julie” publiceerde. Mensen kunnen nu aandeelhouder worden, en de uitgave van het boek stimuleren terwijl het geschreven wordt.

Sarah wist niet wat haar overkwam toen ze de eerste pagina’s op het internet zette: “In een paar dagen waren er al een behoorlijk aantal aandelen verkocht.” Ze publiceerde haar boek via tenpages.com. Op deze site kunnen schrijvers de eerste 10 pagina’s van hun boek plaatsen en aandeelhouders zoeken die iets in het boek zien. Deze crowd funding maakt schrijvers onafhankelijk van uitgeverijen. Ze kunnen zelf werken aan hun droom.

Sarah: “Omdat iedereen dezelfde kansen krijgt is het heel eerlijk en het concept van de aandeelhouders maakt het leuk. Elke mail die binnenkomt van tenpages is spannend: heb ik weer aandelen verkocht? En hoeveel? ”

De titel van het boek is “Wijze woorden van Julie” en gaat over een vrouw die alles heeft en binnenkort gaat trouwen. Dan vertrekt haar aanstaande naar Kenia vertrekt om daar met de vrouw van zijn dromen een resort te bouwen. En die vrouw is zij niet. Met nog 3 weken te gaan tot de bruiloft begint Julie’s zoektocht naar een nieuwe man. Maar is dat wel wat zij wil, een man?

Wil je meer weten over Sarah’s boek? Hier vind je de eerste pagina’s en kun je aandeelhouder worden.

Lees ook

Groene shopgids: zo wordt duurzaam winkelen makkelijk

Crowdfunding is het nieuwe geven

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Over de schrijver