‘Sleeping with the locals’, voor iedereen die een positieve impact wil maken op vakantie

0Vind jij het leuk om tijdens je vakantie de lokale bevolking op je bestemming te ontmoeten en te helpen? Met het initiatief ‘Sleeping with the locals’, kun je hotels boeken bij lokale eigenaren in 12 ontwikkelingslanden. Je kan dus op deze manier de lokale economie ondersteunen, en een authentieke vakantie hebben.

‘Sleeping with the locals’ is gestart in 2004. Het bedrijf wil reizigers en lokale ondernemers samenbrengen, om zo op lokaal niveau de economie te ondersteunen. Reizigers kunnen genieten van een prachtige authentieke vakantie en de hoteleigenaren en daarmee ook de werknemers en leveranciers profiteren hier van.

Initiatiefneemsters Marieke en Marileen Timmer hebben beide een passie voor reizen en veel ervaring in de toerismesector. De zussen wilden het toerisme graag combineren met ontwikkelingswerk. Ze geloven dat iedere reiziger staat te popelen om prachtige landschappen en rijke lokale culturen te ontdekken. En waar kan je nou beter om advies gaan vragen dan bij de lokale hoteleigenaar?

Lees meer over ‘Sleeping with the locals’, en de rest van dit artikel hier