Nooit meer je sleutels kwijtraken met deze tips

Bron: Slotenmaker Utrecht
Bron: Slotenmaker Utrecht
Laat in de avond thuiskomen, in je broekzak of handtas voelen en merken dat je je sleutels kwijt bent geraakt is nooit leuk. Toch kan dit iedereen een keer overkomen. Wanneer je geluk hebt dan is er nog iemand thuis die de deur voor je kan openmaken. Heb je de juiste voorzorgsmaatregelen genomen dan heb je bij de buren of een familielid in de buurt een reservesleutel liggen. Behoren deze twee opties niet tot de mogelijkheden dan moet je bijvoorbeeld de slotenmaker Utrecht bellen om de deur voor je open te maken. Er zijn echter maatregelen die je kunt nemen die ervoor zorgen dat deze situaties voorkomen kunnen worden. Met de volgende tips raak je nooit meer je sleutels kwijt.

Vaste plek voor je sleutels

Het kwijtraken van sleutels binnen- of buitenshuis wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat deze niet op een vaste plek gelegd worden. Zorg binnenshuis bijvoorbeeld voor een schaaltje naast de deur waardoor je na binnenkomt meteen een vaste plek hebt om je sleutels neer te leggen. Ben je buitenshuis bewaar dan ook je sleutels steeds op dezelfde plek. Dit kan bijvoorbeeld een apart vakje in je handtas zijn of steeds dezelfde broekzak. Stop je sleutels meteen na gebruik op deze plek en houd ze niet in je hand om het kwijtraken van sleutels te voorkomen.

Geef je sleutels meer volume

Iets kleins raak je makkelijker kwijt dan iets groots. Door je sleutels meer volume te geven zorg je er daarom voor dat je deze minder makkelijk kwijt zal raken. Een optie is om je sleutels bijvoorbeeld aan een sleutelbos vast te maken samen met andere sleutels of om een grote sleutelhanger te gebruiken. Een extra voordeel van een sleutelbos is dat wanneer meerdere sleutels op de grond vallen dat je dit eerder zal horen. Immers zullen meerdere sleutels die tegelijkertijd op de grond vallen meer lawaai maken dan een enkele sleutel. Daarbij zorgt het extra gewicht er ook voor dat je dit sneller opmerkt.

Kies voor een hightech oplossing

Wanneer je gebruik maakt van moderne technologie dan is het, volgens de slotenmaker Utrecht, helemaal niet meer nodig om ooit nog je sleutels kwijt te raken. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale sleutelhangers waar een GPS tracker in verwerkt is. Door het gebruik van een dergelijke hightech sleutelhanger kan je vervolgens via een mobiele app op je telefoon de exacte locatie van je sleutels lokaliseren. Deze speciale sleutelhangers zijn al een tijdje op de markt en zijn zo succesvol dat er inmiddels meerdere verschillende merken te verkrijgen zijn. Bovendien kan je de tracker voor meerdere dingen gebruiken. Zo hoef je bijvoorbeeld ook nooit meer je portemonnee of mobiele telefoon kwijt te raken wanneer je hier een handige sleutelhanger aan bevestigt.
Bron: http://deslotenmakerutrecht.nl

Over de schrijver

2 gedachten over “Nooit meer je sleutels kwijtraken met deze tips”

  1. Een vaste plek voor je sleutels hebben is natuurlijk altijd het beste denk ik. Zelf heb ik ook een gps tracker aan mijn sleutelbos. Het scheelt veel zoektijd en voorkomt haast!

  2. Je sleutels kwijtraken is erg vervelend. Dit heb ik zelf vorig week ervaren. Gelukkig kon ik de sleutels van mijn vriendin lenen. Je sleutels meer volume geven is een mooi idee. Meer gewicht valt meer op en het is ook makkelijker je sleutels terug te vinden. Ik ga op zoek naar een mooie slleutelhanger.

Reacties zijn gesloten.