Slippers tegen klimaatsverandering

SlipperVoor velen kan het in Nederland niet warm genoeg worden. Heerlijk dat zomerse weer. De sloffen gaan de kast weer in en de slipper mogen eruit. Wist je dat je met een paar slippers kan helpen de opwarming van de aarde tegen te gaan?  

Het wereldberoemde fotomodel Gisele Bündchen ontwerpt elk jaar haar eigen collectie in samenwerking met Ipanema Footwear. De collectie wordt ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in Brazilië. Het land waar zij geboren en getogen is.

Ook Bündchen’s teenslippers en sandaaltjes tonen haar betrokkenheid bij de natuur, duurzaamheid en het milieu. Met de collectie van deze zomer wordt het Socio-Environmental Institute en hun programma Fight Against Climate Change gesteund. Van elk paar van deze slippers dat in de wereld verkocht wordt gaat een deel naar dit project.

Vandaag heb je nog de kans de slippers met fikse korting te kopen via de 42HRSClub. Hier vind je een paar keer per maand online sales van verschillende topmerken met kortingen die oplopen tot 70%. Elke sale duurt 42 uur en heeft een beperkte voorraad.

Over de schrijver