Slotenmaker vergelijkt inbraakcijfers met vorig jaar

Bron: Slotenmaker aan huis
Bron: Slotenmaker aan huis

Wilt u weten hoe het staat met de kwaliteit van het hang- en sluitwerk van uw woning? In dat geval doet u er goed aan om een slotenmaker in te schakelen. Hij loopt de beveiliging van de ramen en deuren in uw woning langs en bekijkt in hoeverre er kwetsbaarheden te vinden zijn. De slotenmaker kan u van advies voorzien en kan indien gewenst ook direct het hang- en sluitwerk van uw huis vervangen.

Cijfers

In het aantal inbraken dat jaarlijks gepleegd wordt, zijn ieder jaar weer grote verschillen te zien. Wanneer er een aantal jaar achter elkaar veel ingebroken wordt in Nederland, bestaat de kans dat uw woning binnenkort ook aan de beurt is. Om dit te voorkomen, schakelt u Slotenmaker Aan Huis in. Deze slotenmaker vergelijkt ieder jaar weer de inbraakcijfers met die van vorig jaar, om u de juiste informatie te geven met betrekking tot inbraakpreventie.

Inbraakpreventie

Inbrekers kennen tegenwoordig tal van handige manieren om binnen korte tijd een woning binnen te dringen. Eén van de meest gebruikte manieren hiervoor is kerntrekken. Hierbij schroeft de inbreker een schroef in de cilinder en trekt hij deze er vervolgens uit met behulp van bijvoorbeeld een klauwhamer. Een standaard slot beschermt niet tegen deze inbraakmethode.
Aangezien kerntrekken een veelvoorkomende manier van inbreken is, is het verstandig om uw slotenmaker te vragen wat de mogelijkheden zijn om uw sloten hiertegen te beveiligen.

Advies aannemen

Doordat Slotenmaker Aan Huis jaarlijks de inbraakcijfers vergelijkt, zijn zij in staat om goed advies te geven voor wat betreft het beveiligen van uw woning. Het is niet aan te raden om het advies van de slotenmaker in de wind te slaan. Wanneer u dit wel doet, is de kans namelijk een stuk groter dat u toch slachtoffer wordt van een inbraak. Is het voorstel van de slotenmaker u te duur? Mogelijk heeft hij goedkopere opties voor u die beter beveiligen dan uw huidige hang- en sluitwerk.

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020