Spoedcursus crowdfunding

Crowdfunding Erwin BlomDeze maand verschijnt bij Einstein Books Crowdfunding, realiseer je droom zonder bank of subsidie, van internetondernemer en twitteraar van het eerste uur Erwin Blom. In zijn nieuwe boek beschrijft Blom aan de hand van interviews met specialisten en aansprekende voorbeelden uit de praktijk hoe je je crowdfundingproject tot een groot succes maakt. Zo zet hij onder meer de zes pijlers van crowdfunding voor u op een rij.
Blom gaat ook in op de psychologie achter crowdfunding: waarom geven mensen eigenlijk geld. Dit inzicht in je potentiële geldschieter kan je als ondernemer weer helpen bij het maken van de keuze voor deze vorm van financiering. Nu banken vaker nee verkopen aan (startende) ondernemers en de subsidiekranen verder worden dichtgedraaid, is dit praktische boekje, inclusief een stappenplan, een checklist en een overzicht van de actuele crowdfundingplatforms voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering van hun droom een mustread.
Ode mag 8 exemplaren van dit deze handige gids weggeven. Om kans te maken mailt u CROWDFUNDING naar mailenwin@ode.nl.
Winnaars ontvangen binnen twee weken bericht.

Lees ook:
Welk merk is het meest duurzaam?
Liefde op het eerste businessplan
Wat symboliseren heksen in sprookjes?

Over de schrijver

2 gedachten over “Spoedcursus crowdfunding”

  1. TIP: Misschien handig bij 'boekrecensies'/artikel om het ISBN en dergelijke te vermelden, wil het boek kopen en heb het ook wel gevonden maar deze tip maakt het denk ik weer wat makkelijker.

Reacties zijn gesloten.