Stella McCartney gelooft in een duurzame en eerlijke modewereld

In de modewereld is het helaas even zoeken naar een ontwerper die verantwoorde en duurzame collecties maakt. De naam die als eerste boven komt is die van Stella McCartney. Waar zij vroeger nog bekend stond als dochter van ex-Beatle Paul en fotograaf Linda McCartney staat ze nu bekend om haar sprankelende modecollecties. We maakten een klein portret van deze bijzondere ontwerpster, omdat we haar een mooi voorbeeld vinden van hoe de modewereld er uit zou kunnen zien.
Liefde voor de planeet
Stella McCartney is geboren op 13 september 1971 en groeide op op een biologische boerderij in Sussex. Daar hielden ze dieren en verbouwden ze voedsel. Stella werd opgevoed met het idee dat we de aarde delen met alles wat er op leeft en we er goed voor moeten zorgen. Die liefde voor de planeet zie je terug in haar ontwerpen.
Lees verder bij Voor De Wereld Van Morgen

Over de schrijver

3 reacties op “Stella McCartney gelooft in een duurzame en eerlijke modewereld”

  1. Pingback: Trends: wat eten, drinken en dragen we in 2018

  2. Pingback: Zo geeft de modewereld jouw oude trui een nieuw leven

  3. Vandaag op radio gehoord dat oa C and A zijn kleding in Myanmar laat maken. Het voormalige Byrma. Onder zeer slechte arbeidsomstandigheden……

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020