Stijlvol maatpak van DutchSpirit zit als gegoten

Cabaretier Pieter Derks in een duurzaam maatpak van DutchSpirit. Foto: DutchSpirit
Cabaretier Pieter Derks in een duurzaam maatpak van DutchSpirit. Foto: DutchSpirit

(Gesponsord partnerblog)

DutchSpirit maakt onderscheidende maatpakken voor de stijlvolle en bewuste man of vrouw die als gegoten zitten. De maatpakken van het ambitieuze Nederlandse bedrijf zijn gemaakt van de mooiste stoffen en elk detail wordt afgestemd op je persoonlijke wensen. Zo voel je je op je best gekleed.

Duurzaamheid is belangrijk voor DutchSpirit. Goede sociale arbeidsomstandigheden, klimaatneutrale productie, faire prijzen, eerlijk ondernemerschap en een circulair business model zijn centrale waarden van het bedrijf.

Lease je maatpak

DutchSpirit werkt met een bijzonder leaseconcept: je betaalt gedurende 24 maanden een gebruiksvergoeding voor je pak. Hierdoor kun je al een uniek en exclusief maatpak dragen vanaf €25 per maand. Kopen kan natuurlijk ook, je betaalt dan wel statiegeld. Want of je het maatpak nu koopt of leaset, na afloop neemt DutchSpirit het pak retour. Zo kunnen er nieuwe producten gemaakt worden van de kostbare materialen waar het pak van gemaakt is.

Helga van Leur in een DutchSpirit maatpak. Foto: DutchSpirit
Helga van Leur in een DutchSpirit maatpak. Foto: DutchSpirit

DutchSpirit kleedt ook tal van bekende Nederlanders waaronder Dolf Jansen, Pieter Derks en Helga van Leur, mensen die zich inzetten voor eerlijker productie en een beter milieu.

Kortom, als je er graag perfect gekleed en stijlvol uit wilt zien, het kan nu ook duurzaam.

Bron: DutchSpirit