Studio Perspective – de kracht van social design

Sinds de invoering van de participatiewet in 2015 hebben veel sociale werkplaatsen het zwaar. Zij krijgen namelijk minder mensen binnen omdat deze wet stelt dat iedereen, met of zonder beperking, bij een gewone werkgever aan de slag zou moeten kunnen. Zo krijgt de sociale werkplaats minder geld binnen terwijl daar ontzettend veel prachtige dingen worden gemaakt. Annet Mulder van Studio Perspective wil daar verandering in brengen:
“Veel mensen denken dat er een beetje geknutseld wordt in een sociale werkplaats. Maar er worden geweldige producten geproduceerd die bijdragen aan de toekomst van mensen met een arbeidsbeperking. Ik wil graag dat mensen daar meer bij stilstaan.”
Lees verder over Studio Perspective bij Voor De Wereld Van Morgen.

Over de schrijver

1 reactie op “Studio Perspective – de kracht van social design”

  1. Eens! Inderdaad belangrijk om stil te staan bij het resultaat. Het mooie van de Participatiewet is wel dat deze gericht is op duurzaam ondernemen waarbij met respect voor de sociale kant (mensen) gewerkt wordt met als doel economische prestaties (geld).

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020