Ik wil een tiny house: waar begin ik?

Veel mensen dromen er van om in een tiny house te wonen, maar er zijn ook een hoop kritische geluiden en vragen. Hoe bouw je bijvoorbeeld een tiny house? Wat kost een tiny house en hoe vind je een locatie? De hoogste tijd om een paar tiny house experts om advies te vragen. In dit eerste deel trappen we af met de vraag: ik wil een tiny house, waar begin ik?!
Natuurlijk zijn er nog veel meer vragen over tiny houses en zijn er allerlei variaties mogelijk. We zullen daarom binnenkort een nieuwe vraag stellen aan onze tiny house experts. Voor nu beginnen we bij het begin. Marjolein Jonker (Marjolein in het Klein), Gerard Dijkstra (Mill Home) en Jurrian Knijtijzer (Finch Buildings) waren zo vriendelijk om ons op weg te helpen.
Lees verder bij Voor De Wereld Van Morgen.
De afbeelding boven dit stuk is van Marjolein Jonker.

Over de schrijver

1 reactie op “Ik wil een tiny house: waar begin ik?”

  1. Pingback: Stijlvol wonen in een micro-appartement van 30 m2

Reacties zijn uitgeschakeld.