Wat verwacht jij van de toekomst? Laat het ons weten en maak kans op een moestuintafel

De wereld verandert in rap tempo. Dat was al zo, maar de afgelopen maanden kwam er van alles in een stroomversnelling. Wie had verwacht dat we bijvoorbeeld massaal van afstand zouden werken? Deze zomer veel minder zouden vliegen? Moestuinieren zo populair zou worden? Of we serieus zouden overwegen om veel minder te werken? Dachten om de stad uit te gaan? Vegan eten het nieuwe normaal werd? We solidair zouden zijn met lokale ondernemers? Veel minder kleding kochten en we steeds vaker zouden kiezen voor zero-waste oplossingen? Wij zijn benieuwd wat jij van de toekomst verwacht.

Wat verwacht jij van de toekomst 

De redactie van hetkanWEL ziet trends vaak van een afstandje aankomen. Normaal speuren we internationale media af, lezen blogs van anderen, zoeken naar inspiratie en zien hoe jullie reageren op blogs en social media post en trekken daaruit onze conclusies, maar ook wij werden op verschillende fronten verrast. Maar we zagen ook ontwikkelingen die al langer bezig zijn in een stroomversnelling komen. En daar willen wij graag wat meer over weten.

Invullen van onderstaande enquete

We zouden je willen vragen onderstaande enquête in te vullen. De vragen gaan over de thema’s, die op hetkanWEL aan bod komen. De uitkomsten van de enquête gaan we gebruiken in het boek hetkanWEL dat dit najaar in de winkel komt te liggen.

Maak kans op een moestuinbak of -tafel

Onder de deelnemers aan de enquete verloten we twee moestuinbakken, of -moestuintafels, wat jij liever wilt, die onze partner Vertisign ter beschikking stelt. Zo kun je op een gemakkelijke manier je eigen groenten en fruit verbouwen.
Helaas! De enquete is gesloten. De uitkomsten delen we in het boek hetkanWEL.
De winnaars van de moestuinbakken hebben van ons bericht gekregen. Natuurlijk hebben we gevraagd of ze een foto met ons delen, zodra de moestuinbak in werking is. 

Over de schrijver