Top 4 grappige tweets: mensen moeten werken voor $2 per dag

Top 7 Grappigetweets
Gina Rinehart

Even voorstellen: Gina Rinehart, de rijkste vrouw ter wereld. Goed voor een fortuin van $30 miljard. Gina ziet in een opmerkelijke invulling van het concept ‘fair trade’ dé oplossing voor de economische crisis: iedereen moet bereid zijn om voor $2 dollar per dag gaan werken. Ze vindt de uurprijs in Australië belachelijk hoog, en ook Azië wordt te duur. Nee dan Afrika, daar zijn mensen bereid om voor minder dan $2 per dag te werken. Gina heeft ook een advies: “Er is geen monopolie om miljonair te worden. Ben je jaloers op iemand met meer geld? Doe zelf iets om meer te verdienen. Drink minder, rook minder, feest minder en besteed je tijd aan werken.” Voor de goede orde: Gina erfde haar complete fortuin. Ze verdient $600 per seconde.
“Er wordt beweerd dat Gina Rinehart het internet gaat opkopen om de kritiek tegen haar te stoppen.”
@SydneyDweller
“Wow, helemaal gelijk, Gina. Arme mensen zouden alleen vuilnis moeten eten en 28 uur per dag werken.”
@Dad_gummit
“Word als Gina Rinhart: gewoon stoppen met roken en drinken. Dan ben je over 30 jaar net zo rijk als zij nu is. O ja, en $20 miljoen per week opzij leggen…”
@chrismurphy
“En nu allemaal stoppen met twitteren en als de sodemieter weer aan het werk, anders verkoop ik jullie aan Gina Rinehart als sex slaven.”
@FakeChrisPyne
“Elke keer als het over Gina Rinehart gaat, wordt haar uiterlijk erbij gehaald. Zielig. Het is al erg genoeg dat ze er met al haar geld nog steeds uitziet als Miss Piggy die door een traktor is aangereden.”
@NickiGuerra

Over de schrijver

1 gedachte over “Top 4 grappige tweets: mensen moeten werken voor $2 per dag”

Reacties zijn gesloten.