Training: inspirerend communiceren met social media

Inspirerend communiceren kun je leren. Foto: Steven Depolo, Flickr

Bijna alle duurzame en sociale ondernemers gebruiken ‘social media’ om met hun (potentiële) klanten, medewerkers en investeerders te communiceren. Maar hoe inspireer je als ondernemer mensen zodat ze over je gaan praten? En hoe verspreid je relevante informatie?
Op 17 april, voorafgaand aan de borrel van CleanDrinks Breda, kun je je laten inspireren. Adviesbureau Enyini organiseert dan een training, waarbij voorbeelden van uiteenlopende ondernemers aan bod komen die met succes ‘social media’ gebruiken.
Daarnaast presenteert gastspreker Nathalie Soeteman een theoretisch kader waarmee je ook zelf aan de slag kunt tijdens het uitwerken van een communicatieplan voor je eigen initiatief. Nathalie Soeteman is humanizing business-expert & social business change manager bij de SNS Bank en twitteraar van het eerste uur (@Nathalief). Nathalie maakt je tijdens de training wegwijs in de praktisch toepasbare Peak-theorie die Chip Conley heeft beschreven in zijn gelijknamige boek. Waardecreatie staat in deze theorie centraal. Door op verschillende niveaus in te spelen op een gemeenschappelijke behoefte, communiceer je met maximaal effect met verschillende groepen mensen. Dit resulteert in duurzame waardevolle relaties met onder meer je klanten, medewerkers en investeerders.
Na het inhoudelijke gedeelte van de workshop vul je zelf de piramides van Conley in voor je eigen initiatief. De organisatoren van de training, medewerkers van bureau Enyini en Nathalie Soeteman denken graag gelijk met je mee. Na afloop kun je thuis direct verder met je eigen communicatieplan en wie weet kun je je eerste inzichten gelijk al uittesten op de andere deelnemers tijdens de Cleandrinks-borrel die volgt op de training.
Details
Inschrijven kan via: www.cleandrinks.com.
Locatie: Breda   Tijdstip: 18.00 – 19.30
Deelname, inclusief diner, kost: € 20
Meer info over Cleandrinks, de trainingen en Voor de Wereld van Morgen vind je hier

Over de schrijver