Utrechtse flexwerkers gaan op elf werkplekkentocht

Flexplek: zpot.nl

Als je laptop je kantoor is, kun je jouw ideale werkplek zelf bepalen. Met dat idee in het achterhoofd wordt in Utrecht de eerste Elfwerkplekkentocht georganiseerd. Hierbij kun je gratis elf werkpleklocaties in Utrecht ontdekken.
Op iedere locatie ligt vanaf maandag 26 november een stempelkaart klaar. Deelnemers kiezen een beginpunt en stippelen vervolgens hun eigen route uit. Zij hoeven zich niet van tevoren op te geven en kunnen op ieder moment in die week met de tocht starten. Om te winnen moeten de deelnemers alle locaties bezocht hebben en voor vrijdag 30 november 12.00 uur ‘binnen’ zijn. Wie uiteindelijk zijn volle stempelkaart voor 12.00 uur inlevert bij de elfde en laatste flexwerklocatie van zijn of haar tocht dingt mee naar de prijs.
Uit alle volle stempelkaarten worden vervolgens 11 winnaars getrokken die in 2013 op iedere deelnemende flexwerklocatie een maand lang gratis mogen werken. Tien van de elf deelnemende locaties zijn inmiddels bekend, te weten De Alchemist, Atoomclub, Igluu, In De Ruimte, Maliebaan45, Seats2Meat, Trainspot, De Werkplek, Wijk in Bedrijf en zpot De Meern. De 11e locatie wordt nog bekend gemaakt, evenals bijzonderheden over de trekking en de prijsuitreiking.
De hetkanWel-redactie bevindt zich wekelijks in zpot De Meern? Zien we jou nog als deelnemer van de elfwerkplekkentocht?
Bron: DUIC.nl
Lees ook:
Het nieuwe werken: flexibel en groen
Zo vind je de waterfles die bij jouw stijl past
Groene apps voor je smartphone

Over de schrijver

2 reacties op “Utrechtse flexwerkers gaan op elf werkplekkentocht”

Reacties zijn uitgeschakeld.