Vegetariërs houden meer van orale seks

Vegetariansbright
Grafiek: Okcupid.com

Vegetarisme is niet alleen goed voor dieren en het milieu, ook partners van vegetariërs varen er wel bij. Vegetariërs blijken namelijk meer dan gemiddeld plezier te hebben in orale seks. Dit blijkt uit cijfers van OKCupid, een grote Amerikaanse datingsite.

OKCupid kwam tot bovenstaande grafiek op basis van directe onderzoeken en een analyse van de verschillende profielen. De vraag is natuurlijk: en wat betekent deze statistiek dan? Daar is OKCupid niet duidelijk over. Misschien zijn vegetariërs liberalere mensen en experimenteren ze meer op seksueel gebied. Misschien zijn het meer grensoverschrijdende types. We weten het niet. Wel is het opmerkelijk dat er überhaupt een verband is tussen eetvoorkeuren en seks. Blijkbaar beïnvloeden onze keuzes op het bord meer dan we denken.

De weblog van OKCupid laat overigens nog meer interessante statistieken zien. Wist je bijvoorbeeld dat vrouwen die sporten minder moeite hebben om een orgasme te krijgen? Kortom, als je niet groen wil leven omwille van de aarde en je eigen gezondheid, geven deze statistieken je nog een derde reden.

Bron: OKCupid.com, Treehugger (via Grist.org)

Lees ook

Video: Vegetariërs hebben betere seks

Lekker eten en toch geld besparen

Ondernemer wil een hangmat voor iedereen

Over de schrijver

3 reacties op “Vegetariërs houden meer van orale seks”

  1. wat een onzin. Ben al 22 jaar vegetariër en vind orale sex echt walgelijk! Dat ding hoort niet in je mond en als je de statistieken erop nakijkt vinden de meeste vrouwen het eigenlijk maar niks maar doen het nu eenmaal omdat ze denken dat het van ze verwacht wordt…

Reacties zijn uitgeschakeld.