Verwen je moeder met gezonde chocola

Bron: Marlies Postma - Sienot
Bron: Marlies Postma – Sienot

Mijn moeder roept altijd dat ze geen chocolade lust. Haar maak je dus niet blij met een reep chocola. Dacht ik. Want laatst at ze zomaar drie paaseitjes achter elkaar op. “Mam!” riep ik, quasi verschrikt. “Wat doe jij nou?” Mijn moeder keek beschaamd: “Ik houd niet van chocola. Maar als ik er eenmaal mee begin, kan ik niet meer stoppen.” Ik grijnsde haar toe: een bekend probleem voor veel mensen. Chocolade heeft dat effect nu eenmaal. Ik zou bijna zeggen helaas, maar dat hoeft niet meer. Dankzij de Lovechock!
Lekker en gezond
Chocolade staat bekend als ongezond, dus een beetje zelfbescherming is nooit weg. Zeg maar gewoon dat je het niet lust. Maar bij Lovechock hoeft dat gelukkig niet. De rauwe chocolade is ongebrand en koud gemalen, en zit daardoor vol flavonoïden, oftewel: krachtige antioxidanten. De Lovechock heeft zijn naam te danken aan de aanwezigheid van ‘liefdesstofjes’. Hier word je liefdevol en blij van. Daarnaast is de Lovechock vrij van melk, soya en gluten en wordt het gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.
Bron: Marlies Postma - Sienot
Bron: Marlies Postma – Sienot

Proeven
De chocoladereep is er in vijf varianten en ik mocht de repen ‘Mulberry/ Vanilla’ en ‘Pineapple/ Incaberry’ proeven. De verpakking is helemaal af. Mooi van buiten én van binnen. De repen zijn kleiner dan de gemiddelde reep uit de supermarkt, dus denk je in eerste instantie er bekaaid af te komen. Maar niets is minder waar. Waar je normaal voor zo’n anderhalve euro een reep chocola hebt die je in no time op hebt, met de Lovechock haal je kwaliteit in huis. Een explosie van smaken in je mond zorgen ervoor dat 1 of 2 blokjes chocolade per keer genoeg zijn.
Een aanrader deze reep chocola. Want met zoveel gezonde voordelen haal je wel iets heel lekkers voor moeder in huis. Zélfs voor de moeder die zogenaamd geen chocolade lust…
Lees ook
5 ‘andere’ bieren voor je plezier en je gezondheid
Voorkom astma en eczeem door speen
Op afstand de temperatuur in huis aanpassen: gemakkelijk en goedkoper

1 reactie op “Verwen je moeder met gezonde chocola”

  1. En wees mede verantwoordelijk voor een koloniaal beleid met een flink brandstofverbruik van de schepen die het van 9000 km moeten halen.

Reacties zijn uitgeschakeld.