Vijf inspirerende gezonde dessertblogs

Foto: ‘Raw Vegan Chocolate Hemp Seed Pie’ by SweetOnVeg via Flickr.com

Toetjes, wie houdt er niet van? Ik in ieder geval wel. Veel toetjes zijn nogal calorierijk, maar gelukkig zijn er ook nog heel wat gezonde opties. Wist je dat je desserts kunt maken van bonen, tofu en zuidvruchten? Vijf gezonde dessertblogs ter inspiratie.
 
 
 
 
Profi foto’s en grote database aan heel wat verleidelijke maar gezonde toetjes en andere snacks. Blog-eigenaar Jessica maakt bij elk gerecht bovendien een overzicht van de voedingsstoffen, handig!
Chockohlawtay
Bij velen bekend, vooral vanwege haar ‘cookiedough dip’ gemaakt van kikkererwten en ‘chocolate bar pie’ van tofu. Because healthy is the new naughty!
ChocolateCoveredKatie
Veel gluten en suikervrije recepten voor verantwoorde desserts, maar een betere zoekfunctie zou prettig zijn. Scroll even naar beneden (aan de rechterkant) voor een overzicht van al haar recepten en categorieën.
HealtyIndulgences
Blogger Viviane is gek op zoet, maar houdt ook van gezond leven en sporten. Dit resulteert in een hoofdzakelijk gezond toetjeslog. Prachtige foto’s ook weer. Krijg je al trek in iets lekkers?
ChocolateChilliMango
Raw. Omdat je het waard bent! En omdat je ook heel heerlijk kunt snoepen met zuidvruchten, noten en rauwe chocolade. Yum!
SweetlyRaw
 

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020