Vijf make-up tutorials met (bijna) alleen maar natuurlijke make-up

Make Up Oog
Foto: Kuuipo1207 Via Flickr.com

Eco make-up rules! En des te inspirerender om make-up artists of meiden op You Tube te zien die natuurlijke make-up gebruiken in een tutorial. Eerlijk? Het valt niet mee om Engelstalige en goed verzorgde eco-tutorials te vinden, maar heb een overzichtje weten te maken. Enjoy!

Lisa Elridge is een bekende Britse celebrity make-up artist en voor de gelegenheid maakt ze in deze tutorial gebruik van natuurlijke merken. Heel interessant om te horen dat natuurlijke foundation omdat die geen siliconen bevat moeilijk uit te smeren is en daarom wat meer aandacht nodig heeft.

 
Celebrity make-up artist Tiffany Vukich Correa werkt alleen met natuurlijke of bijna natuurlijke make-upmerken. Leuke sprankelende meid, check ook haar andere video’s.

 
Venus Ocean. Deze creatieve dame gebruikt in de look alleen maar make-up van het merk 100% pure. Nieuwsgierig? Klik hier voor een review van de getinte dagcrème.

 
In deze video wordt Annabella Asvik opgemaakt met Laveraproducten. Deze Scandinavische schone begon als model, werkte daarna in de tv-wereld in New York en heeft nu samen met haar zus een shop met mooie eco-lifestyle producten.

 
Leuk meisje van wie je gewoon super vrolijk wordt.
http://www.youtube.com/watch?v=zIOwW9U3NkQ
 
 

Over de schrijver