Vriendendienst: Nudge matcht duurzame bedrijven met elkaar

Er zijn weinig organisaties die wij bij hetkanWel zo waarderen als Nudge, het grootste duurzame consumentenplatform van Nederland. Het motto van Nudge is verbinden, versterken, versnellen. En een van de manieren waarop Nudge dit doet is door Nudgers te matchen. Wat houdt dat in? Suzanne Wartenbergh vertelt:

Foto: Nudge
Foto: Nudge
“Sinds kort ben ik met mijn bedrijf Smile) vriend van Nudge geworden. Gewoon omdat ik alleen maar voor de volle 100% achter de doelstellingen en activiteiten van Nudge kan staan. Daar draag ik graag een steentje aan bij. Dat ik zelf als vriend gematcht zou worden aan de vriendendienst van een andere vriend van Nudge, daar had ik niet op gerekend. Maar wat leuk dat Hans Janssen van Denk Producties mij en mijn bedrijf een zetje wil geven!
De eerste reactie van Hans op de vraag vanuit Nudge of hij zijn vriendendienst beschikbaar wilde stellen voor Smile) was: “Lachen is mijn hobby dus Smile) klinkt heel goed.” Toen kon ik alleen maar denken dat gaat helemaal goed komen!
Na wat telefoontjes en mailtjes heen en weer, ging ik afgelopen vrijdag op pad richting Amsterdam. Een lunchafspraak met Hans op het kantoor van Denk Producties. Stiekem vond ik het toch wel een beetje spannend. Kan hij me wel helpen? En als ik daar binnen loop, klikt het dan ook zo dat hij me wil helpen?
Dat bleek geen enkel probleem! Na een enthousiaste ontvangst en tijdens het eten van een zelf gesmeerde boterham, zaten we als snel te brainstormen. Of liever gezegd, Hans kwam met een overvloed aan tips, ideeën, suggesties, contacten en informatiebronnen, waar ik direct verder mee kan. Ik werd bevestigd in een aantal plannen die ik al had en heb genoeg inspiratie gekregen voor nog een flink aantal nieuwe plannen. Mijn volgende stap: daar concreet mee aan de slag. Huiswerk genoeg dus!
Heel fijn dat Hans me ook heeft aangeboden dat als ik in de toekomst nog vragen heb, ik altijd contact met hem op kan nemen. Daar zal ik zeker gebruik van maken!
Op weg terug naar huis kon ik alleen maar denken, op deze manier is het helemáál leuk om vriend van Nudge te zijn. Ik zeg bedankt voor deze prima match! En nu aan de slag!”
Meer weten? Hier vind je uitleg wat je moet doen om ook in aanmerking te komen voor matching
Doe ook mee met Nudge en maak elke week kans op een Waka Waka Power LED-lamp en oplader op zonne-energie ineen.

Over de schrijver