Waar wil jij dat we over schrijven? Deel je het met ons?

Speciaal voor jou selecteert de redactie van hetkanWEL elke dag nieuws dat je kan helpen bij een groener, eerlijker en leuker leven en daar schrijven we over. We hopen natuurlijk dat je onze keuzes waardeert, maar we zouden onze verhalen nog liever iets meer toespitsen op jouw interesses. Daarom willen we je vragen om onderstaande enquete in te vullen. Daarin kun je per thema aangeven waar je graag meer over zou willen weten en daar gaan wij ons dan nog meer op focussen.

Waar wil jij dat we over schrijven

HetkanWEL schrijft over 8 verschillende thema’s; wonen, eten, lifestyle, zero-waste, reizen, energie, body & mind en natuur. Per thema hebben we een aantal opties voor je op een rij gezet. Wil jij aangeven waar je wil dat we meer aandacht besteden? En natuurlijk is er ook nog ruimte om je eigen wensen of ideeën met ons te delen.
We hebben ook een paar vragen over jou als persoon. De enquete is anoniem, maar we vinden het leuk om een iets beter beeld van je te krijgen, want hoe beter we je kennen, hoe meer we voor je kunnen betekenen. Als je die gegevens liever niet met ons deelt, kun je het gewoon aangeven. Je hoeft het niet met ons te delen.
Dank je wel voor het invullen en je support.
Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Over de schrijver