Test nu: heerlijk water uit de kraan

(Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Heerlijk Water.) We kunnen geen dag zonder water. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water: wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen. Water is zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan?
“Toen ik weerstand begon te ondervinden bij het drinken van mijn kraanwater, ontdekte ik dat water eigenlijk een energie is die sterk bepalend is voor het welzijn van mijn lichaam. Ik besloot mijn lichaam het beste te gunnen en vond de oplossing met een Leliveld watervitaliser. Tegenwoordig gebruik ik ook een waterfilter en energetische producten die onder andere tegen straling beschermen.”
Jay Uijttewaal, eigenaar Heerlijk Water
Ervaar het bewijs nu zelf. Bestel gratis een flesje gevitaliseerd water (beperkte voorraad) of bestel met korting de Leliveld watervitaliser-drinkfles. Onder dit artikel vind je meer over deze actie.

De Leliveld watervitaliser

Voor hetkanwel legt Jay Uijttewaal uit wat de watervitaliser zo bijzonder maakt. 

De watervitaliser zorgt dat er kleinere clusters watermoleculen ontstaan die makkelijk door je lichaamscellen worden opgenomen. Daarnaast creëert de vitaliser negatieve ionen in het water die de afvalstoffen van het lichaam binden en afvoeren. Hierdoor kan het lichaam beter openstaan voor positieve energie in het algemeen.

Groot Verschil In Structuur Water
Groot Verschil In Structuur Water

De unieke kwaliteit van de Leliveld watervitaliser schuilt er in dat deze niet alleen het water structureert, maar ook krachtig energetisch uitstraalt naar het huis en de gehele woonplek. De vitaliser wordt namelijk ook energetisch geladen.
Het energieveld in het huis wordt verbonden met de positieve levensenergie van de aarde. In de praktijk blijkt dat mensen die een watervitaliser kopen meer verbinding gaan voelen met hun hele lichaam. Ze zitten minder ‘gevangen’ in hun hoofd. Gebruikers vertellen dat de energie in huis veel rustiger is en onprettige plekken zijn verdwenen.

Gun je lichaam ook het beste en kies voor producten die zorgen dat je:

 • Gezond water drinkt dat goed opneembaar is door het lichaam.
 • Gaat ervaren dat de sfeer in huis verbetert en je beter ontspant.
 • Veel minder wordt beïnvloed door de overal aanwezige stralingsbelasting van apparaten en telefoons.

Op basis van ervaring zijn alle producten in de webshop zorgvuldig geselecteerd vanwege hun effectieve en langdurige werking.
De Leliveld vitaliser producten worden door tienduizenden mensen wereldwijd naar tevredenheid gebruikt. Op de website lees je onder de meeste producten recente gebruikerservaringen.
Voor specifiek advies en informatie zie onze website: www.vitaaldrinkwater.nl

Enkele beoordelingen over watervitalisers

Ouroboros Basis watervitaliser: “Prachtig produkt – duidelijk onmiddellijk positieve verandering. Plaatsing betaalbaar, snel en proper. Zeer tevreden. Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.”
Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx, 16-03-2017Kraan-watervitaliser: “Wat een verschil, het water is echt een stuk zachter en lekkerder. Zowel een glas water als thee, alles smaakt zoveel beter en fijner. Een absolute aanrader!”
Astrid, 09-05-2017
“Ik heb de energieplaat 2 weken en ik moet zeggen dat het lijkt alsof het helpt, ik ben minder moe en ik ben helderder in mijn hoofd. Ik ben er blij mee!”
Carla, 30-04-2017
 
Bron afbeelding glas water: Pixabay

Over de schrijver

1 gedachte over “Test nu: heerlijk water uit de kraan”

 1. Radar heeft dit onderwerp in 2014 onderzocht. Een quote uit onderstaand artkel:
  “Volgens Roelof Stuurman, waterdeskundige bij onderzoeksinstituut Deltares, zoemen de verhalen over vitaal water al jaren rond. ‘Er is echter geen enkel medisch onderzoek om dit te bewijzen. Het heeft een stevige link met het gedachtegoed van de homeopathie’.”
  En ook:
  “Bij Deltares blijkt dat het zuurstofgehalte van het gevitaliseerde water en het kraanwater hetzelfde is.”
  https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/13-01-2014/vitaal-water/
  Full disclosure: ik werk bij Deltares, maar was niet betrokken bij dit onderzoek.
  Met dank aan Vincent, die dit artikel van Radar heeft gevonden.

Reacties zijn gesloten.