Maak kans op een weekend of midweek in het groen

Droom je ook wel eens weg bij het idee om kleiner of zelfvoorzienend te wonen, midden in het groen? Een lichter leven met minder spullen, maar met meer tijd om de dingen te doen die je echt belangrijk vindt. Als je hart daar sneller van gaat kloppen, is dit dé kans om even te proeven van dit leven. Je kunt namelijk een weekend, of een midweek, winnen in een volledig duurzame bungalow op Landal Twenhaarsveld in Holten.

Deze actie is op 2 februari 2021 gesloten. We zullen in de week van 8 februari de gelukkige winnaar bekend maken. 

“De stad is mijn huiskamer”, riep ik vroeger altijd. “Ik heb geen eigen huis nodig”. En dat was toen ook zo. Ik deelde een appartement met vriendinnen en had een eigen kamer van 15m2. Daar was ik helemaal tevreden mee. In de jaren die volgden, verhuisde ik regelmatig en bij elke verhuizing kwamen er wat vierkante meters bij, maar ook nieuw gezelschap. Eerst een man, toen huisdieren en tenslotte ook nog kinderen. En op een gegeven was de verhouding ruimte, spullen en aantal bewoners niet meer in balans. We zochten een ander huis, met heel veel meer groen om ons heen en dat gaf lucht.

Woonwensen veranderen

Het is logisch dat je woonwensen meeveranderen met je persoonlijke situatie, maar in het afgelopen jaar kwam dat voor veel mensen in een stroomversnelling. Als je constant thuis bent, komen de muren soms op je af. Helemaal als je er niet op ingesteld bent en weinig ruimte en/of groen om je heen hebt. Het is dan ook niet zo gek dat we massaal gingen opruimen en ontspullen om wat ruimte in ons huis en in ons hoofd te creëren. En dat we met z’n allen de natuur in trokken om al wandelend wat frisse lucht op te snuiven.

Maar voor veel van ons was dat niet genoeg. Uit onderzoek onder onze lezers bleek dat steeds meer mensen anders willen wonen: kleiner, in het groen, zelfvoorzienend, in een woongroep of als nomade.  Misschien is dat bij jou ook wel zo?

Landal Duurzame Bungalow

Volledig duurzame bungalow

Als jouw hart sneller gaat kloppen van het idee om helemaal zelfvoorzienend en/of kleiner te wonen, dan is dit jouw kans om het uit te proberen. Wij zoeken namelijk een lezer, die een weekend of midweek in een volledig duurzame bungalow in vakantiepark Landal Twenhaarsveld wil logeren en daarover verslag wil doen voor hetkanWEL. Hoe voel je je met al dat groen om je heen? Is het fijn om in een klein huisje te wonen? Hoe werkt de warmtepomp en hoor je de pomp ook brommen? Kun je net zo lekker koken op inductie als op gas? We willen het allemaal van je weten.

Over de bungalow

De bungalow die je kunt uitproberen staat in vakantiepark Landal Twenhaarsveld in Holten en kreeg een volledige duurzame make-over. Het huisje is volledig geïsoleerd en gebruiken geen gas. Zonnepanelen wekken de elektriciteit op en de warmtepomp zorgt ervoor dat je er lekker warm bij zit. De bungalow is geschikt voor 4 personen.

Hoe maak je kans op het verblijf?

Wil je kans maken op een weekend of een midweek in het duurzame huisje?

  1. Vul onderstaande enquête in.
  2. Motiveer in de laatste vraag van de enquête waarom jij graag wil proeven aan het leven in een duurzame bungalow in het groen.
  3. Abonneer je op onze nieuwsbrief om wekelijks op de hoogte te blijven van alles wat het leven groener, eerlijker en leuker maakt.

Wat doen wij?

Wij selecteren de winnaar en berichten hem/haar. Vervolgens brengen we je in contact met Landal GreenParks om een datum uit te kiezen waarop de bungalow beschikbaar is en jij kan. Het verblijf zal voor de zomervakantie, maar niet tijdens vakanties en feestdagen plaatsvinden.

Tijdens je weekend of midweek, ga je optimaal genieten en vragen we je een aantal foto’s en/of een korte video te maken. Na afloop interviewen wij je over je verblijf en schrijven daar een blog over, waarin we ook een aantal van je foto’s delen.

Create your own user feedback survey

Jouw gegevens

Het email-adres gebruiken we alleen om de winnaar te berichten en delen we niet met andere organisaties. Alleen de winnaar brengen we in contact met Landal Greenparks om een datum voor het verblijf te selecteren. Als je aanvinkt dat je wilt deelnemen aan ons test- en opiniepanel, dan ontvang je daar berichten over van ons. Bijvoorbeeld als we je mening willen vragen over een onderwerp. Of een product hebben, dat je misschien voor ons zou willen testen. Vragen kun je mailen naar info@hetkanwel.nl.

Over Landal GreenParks

Landal GreenparksLandal GreenParks wil onvergetelijke vakanties waarmaken, met een positieve impact op natuur, regio, mens en klimaat. De vakantieaanbieder laat gasten de natuur beleven en stimuleert hen om het bewustzijn van onze leefomgeving en de liefde voor de natuur mee naar huis te nemen. De huidige onzekere tijd onderstreept het belang van duurzaamheid.

In 2020 werd Landal voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot het meest duurzame merk door de Sustainable Brand Index binnen de categorie Travel & Leisure, met een top 10 notering in het ‘overall’ klassement.

Meer informatie over wat Landal doet op het gebied van duurzaam en betrokken ondernemen, is te vinden op: www.landal.nl/duurzaamheid/klimaatneutraal

Over de schrijver