Wesley Sneijder: de leeuwenkoning

YolantheibizaHet huwelijk van het jaar moet toch wel dat van Wesley en Yolanthe zijn. Het lijkt bijna alsof de kroonprins zelf opnieuw met zijn Maxima trouwt, zoveel aandacht wordt er aan dit glamourkoppel besteedt. De cadeaus vliegen het paar om de oren. Zo krijgen ze een leeuw van Safaripark Beekse Bergen. Niet om mee naar huis te nemen, maar ze mogen hem een heel jaar onbeperkt bezoeken. Het leuke van dit cadeau is dat het adoptiebedrag van € 250,- naar een stichting gaat dat met dit bedrag verschillende dier- en natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld steunt. Zodat soortgenoten van de dieren in het safaripark, ook in het wild kunnen voortbestaan.

Toch leuk: de oranje voetbal-leeuw heeft nu zijn eigen leeuw.

12 reacties op “Wesley Sneijder: de leeuwenkoning”

 1. Golddigger? Jalourse meiden toch! Jolanthe heeft zelf geld zat. Haar vader had half Ibiza.
  En Ibiza is duur, rijk en prachtig!
  Nee dan ben ik het eens met de reactie voor mij. Ik dacht eerst ook schuld van Jolanthe. Maar ben er echt op terug gekomen. Ik vind Wesley ook een stuk knapper.
  En dan die moeder van Jan Smit…. Wat een bemoeial. En haar zoon heilig praten. Ik moet niks meer hebben van die fam. Smit. Monique ging zich er ook al mee bemoeien. Hoe dom kun je zijn.
  Petje af voor Jolanthe dat ze haar mond gehouden heeft. Grote klasse.

 2. hmm mjah vraag me af zodra er een nieuw mannetje met nog meer geld tevoorschijn komt of Wesley nog steeds aan Mrs. Sneijder – Cabau haar zijde staat…

  1. Ik vraag me af waarom ze zo op Jo afgeven, jaloers. Nee dan die palingvisser, die had ze NOOOOIT moeten nemen, maar goed die had allang een ander die nu hoogzwanger is, maar ondertussen is Jo de golddigger, dacht het niet, nederland is gewoon TE jaloers, TE klein, TE bekrompen, TE zielig bahhh

 3. Pingback: Kinderen van polygame vaders doen het anders - hetkanWel.nl

  1. Yolante wat trekt zij altijd een vreemdlipje en wat heeft zij stomzinnige stopwoordjes als; weet je wel.
   Kortom het is gewoon een ordinaire spaanse snol, die over een paar jaar een hele vette alimentatie gaat opstrijken, want sluw is zij wel!

Reacties zijn uitgeschakeld.