Win 1 minuut gratis biologische boodschappen doen in de supermarkt

Sommige dingen moet je een keer in je leven meemaken, zoals 1 minuut gratis winkelen. Als je een beetje geluk hebt, kan dat nu. En dan nog wel in samenwerking met de Smaakspecialist. We leggen je binnen een minuut uit, hoe je kunt winnen.

Win 1 minuut gratis boodschappen doen

Misschien herken je het nog wel van vroeger. Van die programma’s op televisie, waar mensen 1 minuut gratis boodschappen mochten doen. Als een dolle renden ze met hun kar langs alle schappen, gingen onderuit, stonden weer op en kwamen na 1 minuut met een volle kar boodschappen aan bij de kassa. Rode wangen, warrige haren en meestal een tevreden grijns op het gezicht. Of klaar voor een echtelijke ruzie, omdat ze de dure spullen niet konden vinden. TV vermaak voor het hele gezin.

Alleen kopen wat je nodig hebt

Inmiddels kun je in supermarkten nog steeds af en toe een minuut gratis winkelen winnen. Je komt alleen niet meer op TV of in de krant, tenzij je iets opvallends doet. Een paar weken geleden was er een meneer in Stadskanaal, die alleen kocht wat hij nodig had. In plaats van honderden euro’s, had hij slechts voor 16,36 euro aan spullen in zijn mandje. Bij hetkanWEL kunnen we dat wel waarderen, want waarom meer kopen dan je nodig hebt?
1 Minuut Gratis Winkelen

Een verrassing van de Smaakspecialist

Toch spreekt het idee van 1 minuut gratis winkelen ook bij onze redactie aan, ook al zijn we nogal kritisch wat we kopen, winnen is altijd leuk. Maar wij willen dan wel graag biologische voeding van goede kwaliteit. Daarom werden we blij verrast door de actie van de Smaakspecialist. Ze stuurden ons een berichtje over hun winactie: 1 minuut gratis biologische boodschappen doen in de supermarkt. En daar maakte zelfs ons minimalistische hart een sprongetje van.
Je kent de Smaakspecialst waarschijnlijk wel met de mooi vormgegeven producten uit de supermarkt. Zij produceren biologische producten onder de merken Raw Organic Food, Smaakt en BioToday. Alle producten van de Smaakspecialist zijn niet alleen lekker, maar passen vaak ook heel goed bij een gezonde lifestyle. Het aanbod heeft voor ieder wat wils; o.a. vegan, glutenvrij, natriumarm of lactosevrij én ze hebben een duidelijke visie dat biologische voeding een positieve invloed heeft op de gezondheid van de mens en de wereld.
Met de actie willen ze biologische voeding in zijn geheel promoten, dus niet alleen hun eigen producten. Het idee is dat mensen alle biologische voeding in de supermarkt gaan zoeken, dus bijvoorbeeld ook concurrerende merken, biologische kaas, groente. En aan die actie wilden we dus wel meedoen.

Meedoen en winnen

Meedoen is verder heel eenvoudig. Als je in juni een bestelling doet in de webshop van de Smaakspecialist, maak je automatisch kans om te winnen. Hoe vaker je iets koopt, hoe meer kans je maakt. Natuurlijk hebben we overwogen om dit bericht niet te schrijven, zodat we zelf meer kans maakten, maar dat is vast niet goed voor onze karma. Dus onze tip, kijk in je kast of je iets nodig hebt, lees de actievoorwaarden, bestel de producten in de webshop en trek je hardloopschoenen uit de kast en ga in training. Moge de beste winnen.
Onze lezers ontvangen deze week ook nog 25% korting op een bestelling in de webshop. Je kunt hiervoor de code ‘ikwilwinnen’ gebruiken. Let op: wel eerst inloggen, anders werkt het niet.

Over de schrijver

4 gedachten over “Win 1 minuut gratis biologische boodschappen doen in de supermarkt”

  1. Wat een stomme actie! Ingegeven door het ongebreidelde consumptiegedrag wat onze planeet verwoest. Zoals Ghandi al zei is er genoeg voor iedereen maar niet genoeg voor ieders hebzucht. Reden om maar geen boodschappen bij de Smaakspecialist te doen.

Reacties zijn gesloten.