Test je apenkennis en win waku waku knuffels

Foto: Eneco

(Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Eneco)

Eneco en het Wereld Natuur Fonds (WNF) bundelen hun krachten. Ze gaan samen voor schone energie en beschermen de natuur door klimaatverandering tegen te gaan. Eneco heeft met WNF concrete afspraken gemaakt. Bijvoorbeeld om nog meer duurzame energie op te wekken en te leveren. Tevens steunt Eneco het veldwerk van het WNF op Borneo. Wil je dat met eigen ogen zien? Speel Waku Waku en maak kans op een expeditie naar Borneo of een van de 250 Waku Waku knuffelaapjes.

Samen voor duurzame energie

Schone energie helpt klimaatverandering tegen te gaan. Als één van de schoonste energiebedrijven van Europa levert Eneco niet alleen 100% groene stroom aan bijna 2 miljoen klanten, maar heeft ook als eerste energiebedrijf ter wereld de Climate Saver erkenning van WNF ontvangen.

Samen voor de natuur

Foto: WNF

Als missiepartner steunt Eneco het werk van het Wereld Natuur Fonds op Borneo, een van de rijkste natuurgebieden ter wereld. Daar zet het WNF zich in voor behoud van het regenwoud, het leefgebied van onder andere de orang-oetan.

Samen naar Borneo

Wil je zelf zien wat het WNF in Borneo doet? Win een expeditie naar dit bijzondere gebied. Of maak kans op de schattige Waku Waku knuffelaapjes (herinner je dat TV-programma nog?).

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020