Win een kookworkshop bij je thuis van een chef-kok

Er wordt aangebeld. Je doet open en er staat een chef-kok voor je deur…
Dat kan zomaar gebeuren als je meedoet aan de hetkanWel-prijsvraag waarbij je een kookworkshop kunt winnen van Patrick Dost, de chef-kok van Streekbox.
Streekbox bezorgt verse groenten, vlees, brood, eieren en zuivel in een kistje aan je deur. Het geeft een eerlijke vergoeding aan de boeren en levert de lekkerste streekproducten direct bij jou uit de buurt. Je vindt er ook altijd recepten bij van streekproductenexpert Patrick Dost. Maar speciaal voor de bezoekers van hetkanWel gaat hij nog een stap verder: hij komt bij je langs om voor jou en maximaal 5 anderen te koken.
UPDATE
Deze actie is afgelopen. En de winnares is: Priscilla van der Plaats, Schiedam.

Zet de chef aan het werk in jouw keuken
Mail ons je naam en adres vóór 16 oktober 2012.

Onder de inzenders verloten we de kookworkshop waarbij Patrick maximaal 4 uur bij je komt koken met de lekkerste streekproducten.
De lekkerste streekproducten thuisbezorgd
Streekbox is net zo duur als in de supermarkt of bij de groenteboer. Probeer nu de lekkerste boodschappenbox van Nederland. Het bezorgingsgebied beslaat het stedelijk gebied rondom Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Alphen a/d Rijn, Gouda, Woerden, Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Vianen, Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Gorinchem.
Lees ook:
Streekbox bezorgt verse producten bij je thuis

Over de schrijver