Win een kookworkshop bij je thuis van een chef-kok

Er wordt aangebeld. Je doet open en er staat een chef-kok voor je deur…
Dat kan zomaar gebeuren als je meedoet aan de hetkanWel-prijsvraag waarbij je een kookworkshop kunt winnen van Patrick Dost, de chef-kok van Streekbox.
Streekbox bezorgt verse groenten, vlees, brood, eieren en zuivel in een kistje aan je deur. Het geeft een eerlijke vergoeding aan de boeren en levert de lekkerste streekproducten direct bij jou uit de buurt. Je vindt er ook altijd recepten bij van streekproductenexpert Patrick Dost. Maar speciaal voor de bezoekers van hetkanWel gaat hij nog een stap verder: hij komt bij je langs om voor jou en maximaal 5 anderen te koken.
Zet de chef aan het werk in jouw keuken
Mail ons je naam en adres vóór 16 oktober 2012.

Onder de inzenders verloten we de kookworkshop waarbij Patrick maximaal 4 uur bij je komt koken met de lekkerste streekproducten.
De lekkerste streekproducten thuisbezorgd
Streekbox is net zo duur als in de supermarkt of bij de groenteboer. Probeer nu de lekkerste boodschappenbox van Nederland. Het bezorgingsgebied beslaat het stedelijk gebied rondom Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Alphen a/d Rijn, Gouda, Woerden, Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Vianen, Rotterdam, Nieuwerkerk a/d IJssel, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Gorinchem.
Lees ook:
Streekbox bezorgt verse producten bij je thuis

Over de schrijver

8 reacties op “Win een kookworkshop bij je thuis van een chef-kok”

  1. Net een nieuwe keuken en ik zou best wel wat handiger tips kunnen gebruiken, dus die workshop zou geweldig zijn. Wie weet tot ziens. Groetjes Sabine

    1. Beste Richard, volgens mij zijn er merendeels mannelijke chef koks, omdat je koken als een wetenschap moet zien; doorgaans hebben mannen meer aanleg voor bèta-vakken. Als kok ben je constant bezig met chemische processen voor de biologische stofwisseling.
      Vrouwen koken thuis omdat ze het gezin verzorgen, en meestal koken zij gerechten die ze van b.v. hun moeder geleerd hebben, en/of koken zij uit kookboeken.
      Zelf ben ik een vrouw, die zichzelf heeft leren koken. Ik begon op m'n twaalfde, d.m.v. het lezen van kookboeken en ingredienten op kant en klaar voedsel verpakkingen. Verder was ik op school goed in wis-, schei-, natuurkunde en biologie. Inmiddels ben ik vijftig en sta ik dagelijks te freewheelen in de keuken… en tover 't ene- na het andere hoogstandje uit de keuken! Niet alleen lekker, maar ook heel gezond; al meer dan dertig jaar gebruik ik zoveel mogelijk biologische- en/of scharrel producten, en alleen maar rietsuiker en veelal volkoren producten.

  2. Graag zou ik meedoen aan de mogelijkheid een kookworkshop te winnen van Patrick. Echter; als ik op de link klik, verschijnt er een 'launch app' en geen mailadres. Ik ben te digibetisch om te snappen hoe verder te gaan. Hoe kom ik aan het mailadres? Met bourgondische groet!

Reacties zijn uitgeschakeld.