Winactie: een cursus koken zonder e-nummers


Het platform Miss Natural Lifestyle zoekt investeerders om een natuurlijke en gezonde lifestyle te promoten. Het bedrijf zoekt via de website Oneplanetcrowd investeerders. Vanaf vijftig euro kun je bijdragen. Bij hogere investeringen belooft Miss Natural Lifestyle een hoge rente op de investering. Hier kun je in het bedrijf investeren.
Lees ook
[adrotate group=”1″]
Top 5 TED video’s over eten
Zo herken je echt eten
Via Oneplanetcrowd kunnen we een deelname aan een cursus “Koken zonder e-nummers” t.w.v. €57,- weggeven. Wil jij deze winnen? Geef in de reacties hieronder aan waarom jij wel en week zonder e-nummers kunt gebruiken! Een jury selecteert een winnaar uit de sympathiekste, origineelste en leukste reacties.

Over de schrijver

38 reacties op “Winactie: een cursus koken zonder e-nummers”

  1. Kan deze cursus zeker goed gebruiken! Zwager kan niet tegen E621 en heeft ons wakker geschud, want dat zit echt overal in als smaakmaker! Schotel graag verantwoord voedsel voor aan gezin en gasten.

  2. Kom maar op met de cursus. Kan ik eindelijk mijn oh zo gezonde collega's overtreffen en verrassen. En tja voor de kilo's is het natuurlijk ook geen overbodige luxe.

  3. Mijn allerlaatste E-nummer in mijn keuken was de balsamico…. tot ik bij een echte Italiaan in de Kinkerstraat de 'Vecchia AEmilia' vond, gemaakt van een zoetere rode druif. Opgelost. Jullie wedstrijd kan ik dus niet winnen, trouwens, ik heb hem ook niet nodig.

  4. omdat mijn zoon geen gluten, geen melk en geen suiker mag, kan je automatisch geen pakjes en zakjes gebruiken en reduceer je het gebruik van e-nummers enorm. helaas heb ik niet altijd de inspiratie om leuke en lekkere gerechten te maken, dus een kookboek zal heel welkom zijn. natuurlijk is het ook beter voor de andere gezinsleden en ook gelijk handig dat zij eruit kunnen kiezen en kopen. Natuurlijk zijn er ook heel veel e-nummers die niet slecht zijn, maar enkele van de slechte (mononatriumcarbonaat bijvoorbeeld) zit wel in heel veel produkten en helaas ook onder verschillende naampjes verstop.

  5. Naast dat ik erg van koken houd, en dan niet altijd maar simpel en standaardgerechten maak, ben ik dit jaar begonnen met mijn eigen moestuin omdat ik echt natuurlijke producen wil gaan gebruiken in mijn maaltijden. Daarnaast let ik steeds meer op wat ik aanschaf en ben best verbaasd dat er erg veel gerommeld wordt met ingrediënten en producten in de voedselbranche. Daar wil ik bewuster van worden en de kwalijke E-nummers gaan mijden en daarom lijkt mij deze cursus zeker iets voor mij zodat ik weet wat ik eet!

  6. Met mijn dochter van 1,5 en een zoon onderweg (nog maar een paar weekjes) is een week (lees leven) zonder E-nummers een geschenk uit de keuken. Als ik het niet win, dan wil het toch! Dank alvast voor het schenken van dit cadeau.

Reacties zijn uitgeschakeld.