Winactie: meer levensenergie met rozenkwarts rozenbehandeling

Bron: Sandy Hof

Vorige week woensdag stond me een ontspannende én verzorgende rozenkwarts-rozen behandeling bij PRANA Beauty&Health in Hoofddorp te wachten. Benieuwd hoe een beautybehandeling met edelstenen werkt? En wil je kans maken om er ook een te winnen? Klik dan snel verder.

Nippend aan mijn – geheel in stijl – kop rozenthee en met mijn voeten poedelend in een bad van rozenkwartselixer legt schoonheidsspecialiste Sandy Hof-Teeuwen uit dat Prana in het Sanskriet levensenergie betekent. “Toen ik twee jaar geleden mijn praktijk opzette zocht ik naar een mooi woord dat ook de lading zou dekken. Mijn uitgangspunt is dat ik mijn klanten niet alleen een lekkere behandeling wil geven, maar ze ook met een goed gevoel en nieuwe levensenergie de deur uit wil laten gaan.”

Rozenproducten
Eenmaal op de behandelstoel en terwijl Sandy mijn gezicht reinigt en een milde peeling geeft met producten uit de rozenlijn van Primavera vertelt ze me meer over het mineraal rozenkwarts. “Edelstenen hebben energievelden die trillen. Door mineralen op je huid te gebruiken neem je die trilling gedeeltelijk over. Rozenkwarts werkt zuiverend, kalmerend en geeft je nieuwe energie. Het combineert goed met rozenproducten die ook genezen, zuiveren en je geest verhelderen.”

Vervolgens wordt rozenolie met twee super zachte penselen die aanvoelen als veertjes in mijn huid gemasseerd. Inmiddels lig ik lichtelijk te zweven van ontspanning en dan volgt de rozenkwartsmassage. Sandy gebruikt verschillende vormen die allemaal weer anders op je huid aanvoelen en wisselt warme stenen af met iets gekoelde. Goed voor de bloedsomloop en het voelt zowel ontspannend als verfrissend. Daarna krijg ik een maskertje en terwijl dat intrekt worden ook mijn handen en voeten lekker gemasseerd met olie en de edelstenen. De behandeling eindigt met passende gezichtsverzorging. Na ruim anderhalf uur ga ik ontspannen en met een zijdezachte huid weer terug naar huis. Op wolkjes. Roze wel te verstaan die heel subtiel naar rozen ruiken.

Jij kunt ook zo’n heerlijke beautybehandeling van anderhalf uur winnen t.w.v € 72,50. Je hoeft hiervoor maar twee dingen te doen:

 

1. Word Facebookfan van hetkanWel. Druk op het knopje “like” in de box hieronder.
2. Vertel in een reactie onder dit artikel je motivatie om deze behandeling ook te ondergaan. De redactie kiest een winnaar onder de origineelste & leukste reacties.

De actie duurt tot maandag 31 oktober 23.59 uur. Op dinsdag 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Lees hier nog even precies wat je allemaal bij deze behandeling krijgt. PRANA Beauty & Health, Schenge 5, 2134 WC  HOOFDDORP, htpp://natuurlijkprana.nl

Over de schrijver

14 reacties op “Winactie: meer levensenergie met rozenkwarts rozenbehandeling”

 1. Beste mensen, als we jullie reacties lezen gunnen we jullie allemaal zo'n beauty behandeling. Helaas kan er maar een de winnaar zijn en dat is… Joyce!

  De motivatie van de jury: "Joyce heeft net zo als de meeste anderen erg veel zin in een rozenkwartsbehandeling, maar vindt dat haar vriendin nog meer een uurtje ontspanning heeft verdiend. Origineel & leuk!"

 2. oh wauw! als ik dit verslag zo lees krijg ik er echt helemaal zin in om zo'n behandeling te ondergaan!
  ik kan ook wel is wat ontspanning gebruiken na een hele hectische tijd!
  (ik ben pas 23 en ben dit jaar genezen van kanker)
  het lijkt me echt superleuk om is zo'n behandeling te winnen!
  Mocht ik deze behandeling niet winnen, dan wens ik de gelukkige winnaar een hele fijne ontspannen dagje toe!
  Liefs

 3. Bestaan er nog zulke roze zoetgeurende droomprijzen?
  Vanaf januari 2011 run ik samen met de andere vrijwilligers BUURTONLINE, een buurtcentrum waar iedereen hulp bij computeren kan krijgen of lid kan worden van onze besloten computerclub.
  Helaas voor dagdromen is nu geen tijd meer, want ik vul als vrijwilliger na de bezuinigingen bij de Stichting Dynamo, de niet verlengde contracten van de receptioniste, de coördinatrice en deels ook nog de computerdocent in mijn eentje op en vervang de andere vrijwilligers bij ziekte of afwezigheid.
  Ja, de prana van mijn ooit afgesloten yogadocenten opleiding en de geuren en aroma's van de ayurvedische massageopleiding…. eigenlijk was ik die weelde weer vergeten..
  Roze kwarts staat voor liefde en de prijs zal in liefde gaan naar de ontvanger van al dit moois.
  Aum. shanti, shanti, shanti. Liefde en vrede in de harten van de mensen

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020