Winddelen nu beschikbaar: stroom van je eigen stukje windmolen

Winddelen Van De Windcentrale. Foto: Windcentrale

(Advertorial) Ook stroom van je eigen stukje windmolen?

De Windcentrale heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij je samen met duizenden mensen allemaal voor een stukje, genaamd Winddeel, eigenaar kunt worden van een windmolen. De stroom die wordt opgewekt met jouw deel van de molen wordt in mindering gebracht op je energienota! Er zijn inmiddels ruim 13.000 Nederlanders die zo hun lampen thuis laten branden op stroom uit hun eigen molen.

Jouw voordelen

Hoe leuk is het om je lampen thuis te laten branden op stroom uit je eigen windmolen en zo bij te dragen aan een beter milieu? Met Winddelen heb je een lagere stroomrekening en geen last meer van stijgende stroomprijzen. Ook ben je vrijwel altijd goedkoper uit dan gewoon stroom afnemen van je energieleverancier.

Doe ook mee!

Op dit moment zijn er Winddelen beschikbaar van windmolen de Blauwe Reiger nabij Petten (NH). Pal aan de kust waar het vaak en hard waait. Een molen met een mooi rendement dus. Een Winddeel van de Blauwe Reiger kost €215,- en levert je gedurende 15,5 jaar gemiddeld 500kWh stroom per jaar*. Het jaarlijkse financiële rendement van een Winddeel is naar verwachting 7,5%.

Wat je precies jaarlijks bespaart met een stukje van die windmolen kun je hier bekijken. Op de website van de Windcentrale lees je meer over Winddelen.

* Met 7 Winddelen heeft een gemiddeld Nederlands huishouden zijn hele stroomvoorziening gedekt. Je kunt zelf kiezen hoeveel Winddelen je neemt, mits je niet meer stroom opwekt dan je verbruikt. Het inschrijfformulier helpt je met het bepalen van het maximum.

Over de schrijver