Winnaar eco webshop 2012 is er ook voor de bewuste man

Foto: ecogoodies.nl

Vandaag is een hele goede dag voor webshop en winkel Today is a good day. Ze zijn namelijk door de bezoekers van EcoGoodies.nl uitverkoren tot Eco Webshop van het Jaar 2012. De Belgische shop bewijst al jaren dat fairtrade en ecologische kleding stijlvol en ‘tof’ kan zijn. Of zoals oprichtster Candice Nuyttens haar concept zelf omschrijft: ‘hip zonder oppervlakkig te zijn’.
(Advertentie)
Kies de waterfles die bij jouw stijl past: bottelicious heeft meer dan 70 verschillende reisbekers, thermosflessen en waterflessen op voorraad.

De webshop won met 1.069 stemmen. Voor de mensen achter Ecogoodies komt de benoeming van Today is a Good Day niet als een grote verrassing. Het is al langer een van de populairste shops op het webshopportaal ecogoodies.nl. Jan Logjes: ‘Het is best opmerkelijk dat Nederlanders bij een Belgische webshop bestellen. Dat kan alleen als je 100% duurzaam en onderscheidend bent’.
De webshop onderscheidt zich volgens Ecogoodies ondermeer omdat ze ook een assortiment hebben voor de bewuste man. De meeste eco webshops richten zich exclusief op vrouwen.
De nieuwe webshop Miyusu werd tweede met met 912 stemmen.
Meer over de webshopverkiezing vind je hier

Over de schrijver