Winnaar groene pc actie: Martha Kuiken-Visser

Foto: D. Sharon Pruitt, Flickr

Vriend worden van hetkanWel heeft zo zijn voordelen: je kan kon er een pc mee winnen. Tientallen mensen hebben hun groene droom op onze facebook pagina gedeeld. De jury zocht de beste dromen uit en selecteerde één winnaar: Martha Kuiken-Visser.

De jury over Martha’s groene droom:

“Martha’s droom is inspirerend, enthousiast en groen op verschillende vlakken.  Ze geeft haar eigen roze draai aan de groene droom. Maar wat vooral de doorslag gaf, is dat Martha haar droom ook in praktijk brengt. Dat is natuurlijk heel hetkanWel!”

Bekijk ook onze gallery: de 6 mooiste groene dromen van onze vrienden

Martha krijgt een snelle en energiezuinige pc t.w.v. €499. Haar beschreef haar groene droom als volgt:

“Mijn droom is eigenlijk groen en roze 😉 Ik droom er van om een winkelketen te hebben die gespecialiseerd is in biologische, ecologische, fair trade en recycle artikelen. En het liefst in winkelpanden die 100% zelfvoorzienend zijn in stroom door middel van zonnenergie enz, wc’s die regenwater gebruiken, geen plastic zakjes meer gebruiken voor de klanten! Ik heb nog wel wat meer duurzame trucjes in mijn eco toverdoos. Maar er moet ook een ruimte zijn voor de kids waar ze kunnen knutselen met recyle materialen, en een lekkere biologische & Fair trade bar met gezonde hapjes en drankjes. We zijn nu 8 maanden onderweg met www.pinkandgreen.nl en er is nog een heeeeeele lange groene uitdagende weg te gaan, maar wel haalbaar 🙂 i believe in the PINK and GREEN dream, jij ook?”

Martha, namens hetkanWel, heel hartelijk gefeliciteerd!

Bekijk ook deze gallery: De mooiste groene dromen van onze vrienden

Lees ook

Een groene digitale lifestyle

Zo koop je een groene pc

Over de schrijver

2 reacties op “Winnaar groene pc actie: Martha Kuiken-Visser”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020