Wubbo Ockels is ernstig ziek

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons

Icoon van de duurzame beweging, Wubbo Ockels, is ernstig ziek. Hij bevestigde dat woensdag in RTL Boulevard.
Lees ook
[adrotate group=”2″]
Wubbo Ockels ontwikkelt vlieger die windstroom kan opwekken
RTL Boulevard meldt: “Op 18 april werd door een arts op Aruba iets bij Wubbo gevonden. Hij is direct naar Amsterdam gevlogen en in het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis zagen de artsen dat het helemaal mis was. Wubbo heeft kanker. De ziekte is begonnen in zijn nieren en inmiddels de kanker uitgezaaid naar zijn longvlies. Volgens Wubbo is dit de meest agressieve vorm van kanker.”
Ockels: “Ze geven me nog maximaal één tot twee jaar, mits de kanker gaat reageren op één van de behandelingen. Dit is niet leuk. Mijn toekomstperspectief is nu compleet anders.”
Bron: RTL Boulevard

Over de schrijver

5 gedachten over “Wubbo Ockels is ernstig ziek”

 1. Ik werd op een confronterende wijze geconfronteerd met mijn artikel eerder op dit forum, dat ikzelf de prostaat- en keelkanker zou hebben gehad.
  Dat is gelukkig niet het geval, het betreft hier Fred Zondervan uit Alkmaar die dit heeft moeten doorstaan en er nu zijn levensopdracht van heeft gemaakt om zijn ervaringen kenbaar te maken aan een ieder die ervoor open staat.
  Ik heb het niet duidelijk geformuleerd in de aanhef, mogelijk door de emotie van willen delen.
  Mijn excuses aan hen die dit lazen en dachten dat ik het verzweeg, gelukkig ben ik gezond.
  Wubbo is inmiddels overgegaan, ik ben hem dankbaar wat hij voor de mensheid heeft betekend.
  met warme groet,
  Cees

 2. Misschien heeft u er niets aan maar ik wil het je niet onthouden:
  Ik had 10 % overlevingskansen. Chemo sloeg niet aan. Tot ik het begon te accepteren gebeurde er niets.
  Bij acceptatie ben ik begonnen om mijn lichaam met mijn gedachten af te gaan. de tumor streelde ik liefdevol en in mijn gedachten werd deze steeds kleiner en kleiner. Elke dag opnieuw, steeds in jezelf en mediteren en de tumor laten verdwijnen. De overtuiging ben jezelf. Het is mij gelukt. gedachtenkracht !
  Ik leef met je mee Wubo.
  Warme groet,
  Mar

 3. Hallo.
  Ik ben zeer begaan met Mensen die ernstig ziek zijn,het is de bedoeling van mij om alternatieve middelen bekent te maken.
  Voor alle Mensen die Kanker hebben is er MMS.
  Hier de site waarin wordt uitgelegd het hoe en wat. http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/chloor
  Ik zou het ook graag bij Wubbo Ockels onder de aandacht willen brengen.
  Ik zelf ben er zeker van dat men er baat bij hebt,dat bewijst absoluut niets natuurlijk en ben me daar van bewust.
  maar toch…
  Ook een interesante site is :www.wanttoknow.nl
  Daar wordt de geschiedenis uitgelegd van MMS.
  Hoogachtend Bird.

 4. In India komt hoogst zelden prostaatkanker voor. Verbaasd werd er onderzoek gedaan naar dit fenomeen. (verkeerde)voeding bleek een van de grote oorzaken te zijn van deze lichamelijke/cellulaire ontsporing. In die voedingstraditie werd gekeken welke ingredienten bepalend waren voor deze verrassende situatie.
  Uit onderzoek is gebleken dat de curry als volksvoedsel anti-kanker elementen in zich had m.n. geelwortel (curcuma/kunyit) heeft een sterk anti-kanker en ontstekingwerende eigenschappen. Curcuma longa is ook verkrijgbaar in capsules.
  De (tropische)natuur heeft nog ontzettend veel medicinale middelen ter beschikking (nat.medicijnenkast) die bij ons niet ontdekt zijn.
  Mijn moeder had een Javaanse moeder die haar al vroeg leerde kruidendrankjes te drinken. Tot op hoge leeftijd had ze een prachtige huid, sterk gebit, was altijd gezond (bezocht nimmer een arts) en heeft alle ellende van het Jappenkamp overleefd. Ze stond bekend om haar tomeloze energie. Ik weet het natuurlijk niet helemaal zeker omdat meer factoren bepalend kunnen zijn, maar geloof stellig in de heilzame werking van deze exotische kruiden.
  Wubbo, ik bewonder je zeer, mss heeft e.e.a. ook voor jou die heilzame werking.
  Wens je ongelofelijk veel sterkte en een wonderbaarlijke genezing toe.

 5. Wubbo, er is ook nog een andere weg, neem contact op met Fred Zondervan of lees de artikelen van dr. Hamer,
  Wat eigenlijk ook belangrijk is om even op terug te komen is het interview van Lothar Hirneise. Dit interview heeft mij enorm gesteund met mijn kankerprobleem!!
  Ik leef nu weliswaar wat teruggetrokken en wil dit eigenlijk voorlopig nog wel houden zo.
  Mijn gezondheid moet eerst weer op peil komen met kleinere zaken als waar ik zo dadelijk over ga schrijven en ik kan mij niet langdurig met zware en extreme problemen bezig houden van anderen en mij hierop moeilijk concentreren. Af en toe een E-mail kan geen kwaad.
  Familie en vrienden zijn in geen maanden op bezoek geweest en dit heeft alleen te maken met mijn gezondheidstoestand en keuzes welke hiermee samenvallen. Ontstresst blijven en verkiezen.
  Na mijn prostaat operatie werd ik kankervrij verklaard en een half jaar daarna kreeg ik last van mijn keel.(heesheid zonder verkouden te zijn.) Na diverse onderzoeken moest ik worden geopereerd aan mijn stemband. Een week daarna bij controle KNO arts werd er opnieuw weer kankercellen aangetroffen. Na veel geharrewar heb ik de bestraling geweigerd. Het MCA stelde 30 bestralingen voor van 2 minuten elk op mijn keelgebied . Je begrijpt, dat dit een moeilijke beslissing was maar juist een dag daarvoor kreeg ik van een kennis een E-mail met het interview van Lothar Hirneise. Dit heeft uiteindelijk de doorslag gegeven!!
  Als de mensheid in de tang komt van de oncologie, dan is er geen weg terug…..er zijn altijd maar drie opties die worden aangereikt:
  Bestralen – chemo – operatie.
  Er is nog een vierde optie.. Leefwijze aanpassen.
  Er wordt nooit naar de oorzaak gevraagd of gezocht!!!!!
  Ik heb veel geleerd van deze ervaringen en wil dit niet alleen voor mij zelf houden en zeker nu ik ook weet dat jij het praathuis kent waar kankerpatiënten komen. Mogelijk is dit een opening voor je om dit aan te reiken. De mens die er open voor staat pakt dit direct op, als dit karmisch ook bij hen past doen ze het vanzelfsprekend en zijn je ook dankbaar om met dit gegeven uit de slachtofferrol te kunnen stappen en een stukje zelfbeslissingsrecht te bedingen. Hierin kun jij je niet vergissen of onzeker voelen of je 't goed doet! Voor wie het niet geschikt is door gebrek aan discipline doet er toch niets mee. Uiteraard is het soms echt nodig je te laten opereren, doch alles daarna?
  Angst is de enige drempel die de mensheid heeft om alles bij het oude te laten en alles met je te laten doen in het ziekenhuis. Ik bespaar je de details die ik zelf heb moeten ondergaan in het MCA met mijn kankerproces en de hele toestand daar omheen en daarom ben ik zo gedreven om je dit te mailen.
  Dit kan ik nu op mijn tijd doen en wil je vragen om ook via de mail nog wat toelichting te vragen als je dit wilt.
  Beste Cees hieronder volgt het interview, lees dit aandachtig met je ziel en je hart en print dit uit en doe er iets mee. Ik weet zeker dat dit een opening geeft en verlichting voor menige ziel die daar open voor staat. Mogelijk een onderdeel van jouw persoonlijke missie, voel maar in a.u.b.
  Het is alleen de onwetendheid van de mens die de farmacie en de geldstroom die daarbij samen gaan in stand houdt. Natuurlijk uitzonderingen zijn er altijd…..maar toch!!!
  Om de weerstand te versterken is de niet zure vitamine C van Orthica Ester 500 en Cat's Claw ook van Orthica aan te bevelen. (De Esther 500 wordt opgeslagen in het lichaam) Indien je bovenstaand samen inneemt hebt je een hele stevige buffer, perfect. Het heeft mij toch doen opkalefateren van de 6 maanden achtereen antibiotica slikken en dit terwijl mijn immuunsysteem al voor die tijd was gekiept en ik hiervoor zoekende was jegens goede oplossingen.
  Het interview:
  Kanker is de meest gevreesde ziekte van de moderne samenleving. Een doodvonnis voor velen, omdat effectieve therapieën schaars zijn. De Duitser Lothar Hirneise reisde door de wereld op zoek naar succesvolle behandelingsmethoden. Zijn conclusie: iedereen kan een antwoord vinden op kanker. Maar eigenwijsheid is een essentiële voorwaarde. Gesprek met een specialist die nooit medicijnen studeerde.
  met vriendelijke groet,
  Cees Cremer, reiki@mizuki.nl
  fred.zondervan@hetnet.nl

Reacties zijn gesloten.