Zelfstroom geeft eerste zonnepaneel gratis weg

Zs-Actie-Visual_350(Gesponsord partnerblog) Zelfstroom wil het voor iedereen makkelijk maken om gebruik te maken van zonnepanelen. Daarmee kun je fors besparen op je energiekosten en draag je heel gemakkelijk bij aan een duurzamere wereld. Daarom kun je bij Zelfstroom zonnepanelen kopen, maar ook huren. En daarom levert Zelfstroom de beste kwaliteit design zonnepanelen waar je 10 jaar systeemgarantie op krijgt.

Zelfstroom levert gratis de beste services en garanties, zoals een verhuis- en inruilservice waarmee je flexibel blijft en niet lang vast zit aan de zonnepanelen als je dat niet wilt.
Je krijgt 10 jaar opbrengstgarantie. Dus mocht je systeem eens minder opleveren dan we hebben voorspeld, dan betaalt Zelfstroom jou het verschil in euro’s bij. Als je systeem overigens meer opwekt dan beloofd, dan is het voordeel natuurlijk voor jou.

Zelfstroom wil er samen met jou voor zorgen dat we in Nederland onafhankelijk worden van fossiele brandstoffen door zelf stroom op te wekken met de zon. Daarom maakt Zelfstroom het nemen van zonnepanelen makkelijk. Ook zonder grote investering kun je al klant worden en de voordelen benutten van zonne-energie.

En om het nóg gemakkelijker te maken om te kiezen voor zonnepanelen, krijg je bij Zelfstroom de hele maand november het eerste zonnepaneel gratis!

Zelfstroom levert complete zonnestroomsystemen, vakkundig op jouw dak geïnstalleerd. Bijzonder is dat ze ook groene stroom en groen gas tegen kostprijs leveren als je dat wilt (niet verplicht). Zo bespaar je dubbel op je energierekening, oplopend tot 65% voordeel. Met de verhuurservice, inruilgarantie en garantie op kwaliteitsonderdelen ontzorgt Zelfstroom je zoveel mogelijk.

De voordelen van Zelfstroom:

  • Zonnepanelen voordelig huren of kopen
  • Aanvullende groene stroom & gas tegen kostprijs
  • Laag vastrecht (2,50 per maand)
  • Verhuisservice: de panelen verhuizen met je mee.
  • Altijd de beste panelen met de inruil service
  • Gemakkelijk overstappen
  • Bekijk je zelf opgewekte energie online

Klik hier en profiteer mee van de gratis zonnepaneel actie.

Lees ook

Bram Leijten (Zelfstroom): “Wij zijn uniek met onze verhuurservice en opbrengstgarantie”

Over de schrijver