Zelfstroom helpt iedereen aan zonnestroom en fors lagere energiekosten

Zelfstroom maakt schone energie makkelijk
Zelfstroom maakt schone energie makkelijk
Er is een nieuw bedrijf in de energiemarkt: Zelfstroom. Deze organisatie wil iedereen in Nederland helpen om zelfvoorzienend te worden, met zonne-energie. Zelfstroom maakt het heel simpel om zelf goedkope stroom met zonnepanelen op te wekken. De resterende energie die je nodig hebt, kan worden geleverd in de vorm van groene stroom en gas tegen kostprijs. Op deze manier kunnen klanten tot 65% op hun energierekening besparen.

Zelfstroom helpt je om ‘zelf’ stroom op te wekken met de zon. Daarvoor gebruikt het bedrijf zonnestroom systemen. Deze kun je bij Zelfstroom kopen, maar ook huren. Zelfstroom is geen standaard energiemaatschappij en ook geen leverancier van zonnepanelen. Het bedrijf verdient geen geld aan het leveren van groene energie.

Oprichter Bram Leijten, gediplomeerd zonnestroom expert: “We zijn begonnen met Zelfstroom omdat het de juiste oplossing is voor energie- en milieuvraagstukken. Niet mopperen, maar laten zien dat het kan.
Energie uit de natuur is er in overvloed. Toch zien we energie als een schaars en daarmee kostbaar goed. Wij willen niet discussiëren over olievoorraden of de opwarming van de aarde. We willen oplossingen bieden die deze discussies overbodig maken.”

Daarom combineert Zelfstroom de kracht van de zon met services die consumenten flexibiliteit en financiële zekerheid bieden. Zonne-energie zonder gedoe dus. Een streven waar ik persoonlijk energie van krijg.

Over de schrijver

3 reacties op “Zelfstroom helpt iedereen aan zonnestroom en fors lagere energiekosten”

  1. Ik heb nu ongeveer 11 jaar 2 zonnepanelen aan mijn balkon hangen, op het zuiden! En als de zon flink schijnt kan ik het niet nalaten om soms op mijn “ouderwetse” electriciteitsmeter de meter te zien teruglopen!! Heeft me destijds 850,- euro gekost. Ik wek ongeveer de helft van mijn stroomverbruik op. Inclusief de montage heb ik het bedrag er in 30 jaar uit. Als ik zelf in staat was geweest het te bevestigen en aan te sluiten had ik het bedrag er in 10 jaar uitgehad!
    Ik kan het iedereen aanraden!

  2. Ik heb al 2 jaar zonnepanelen, 10 stuks. De prijs die ik daarvoor betaalde was 3400 euro. Niet iedereen zal dat bedrag hebben maar toch is het aan te raden een zonnesysteem aan te schaffen. De opbrengst voor mij was de afgelopen 2 jaar meer dan 1000 euro. Bijna een derde terug. Het wordt steeds goedkoper en de rekening van 60 euro per maand is volledig verdwenen, ondanks het feit dat ik niet optimaal gericht ben op de zonnestand van het zuiden. Doen dus.

  3. Pingback: PBL: zonne-energie kan nog jaren explosief groeien zonder problemen voor net » hetkanWel.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020