Zes duurzame lunchverpakkingen

header lunch
Ben jij iemand die lunch nog in plastic zakjes meeneemt naar je werk of school? Misschien een mooi voornemen om dan te beginnen met herbruikbare lunchverpakkingen. Lees verder voor zes duurzame lunchverpakkingen zoals broodtrommels en koffiebekers.

Foto: via SIGG

 
SIGG broodtrommel
Gemaakt van aluminium dat honderd procent recyclebaar is. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in een groot (26,95 euro) of klein (23,95 euro) model.
 
 
Foto: via KeepCup

KeepCup koffiebeker
Dagelijks worden enorme hoeveelheden wegwerp koffiebekertjes gebruikt. Zonde. De KeepCup is vrij van giftige stoffen en een warme drank blijft er een klein half uurtje warm in. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en in twee maten, vanaf 12,50 euro.
 
 
Foto: via Lunchbots

Lunchbots broodtrommel
Roestvrijstalen broodtrommel verkrijgbaar met meerdere vakjes. De trommels zijn BPA-, lood-, en plasticvrij en worden in China gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren vanaf 16,95 euro.
 
 
Foto: via Lunchskin

Lunchskin herbruikbaar boterhammenzakje
Leuk, praktisch én milieuvriendelijk. De lunchskin vervangt het plastic boterhamzakje. Het zakje is van stevig katoen en waterdicht. Verkrijgbaar in drie maten, verschillende dessins vanaf 8,95 euro.
 
 
Foto: via Contigo

Contigo food jar
Wil je wel eens iets anders dan brood mee naar je werk? In de food jar van Contigo kun je ook soepen, pasta’s en risotto’s meenemen. De jar kost 24,95 euro.
 
 
 
Foto: via GoodByn

GoodByn
Een BPA-vrij plastic brooddoos met verschillende compartimenten. Handig voor verschillende etenswaren. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar, vanaf 25 euro.
 
 
 
 

Over de schrijver

1 reactie op “Zes duurzame lunchverpakkingen”

Reacties zijn uitgeschakeld.