Zet K3 aan tot massamoord?!

Zijn tere kinderzieltjes dan nergens meer veilig? Het lijkt er op, want in navolging van o.a. de Beatles en Pink Floyd stopt de populaire meisjesband K3 verborgen teksten in haar liedjes. Althans, er zijn mensen die dat beweren… Zij zeggen dat als je “oma’s aan de top” omgekeerd draait, je zeer duistere teksten hoort. Geloof je het niet? Luister zelf! (via Johan)

Over de schrijver

260 reacties op “Zet K3 aan tot massamoord?!”

  1. Weet je wat het is…..
    Vroeger toen er nog platen spelers waren kon men het idd doen. Maar nu met de cd speler word het een beetje moeilijk om je cd achterstevoren af te spelen dus waarom die moeite doen om een boodschap in een tekst te maken terwijl kinderen hem niet kunnen horen

  2. elke nummer heeft een “geheime” boodschap als je het nummer andersom draait ELK nummer, zoek maar op youtube: linkin park crwaling reversed ofzo.

  3. ik vint dat wie die liedjes geeft achterstevooren geeft hedraaid moet er voor gaan boeten mijn vriendin eva vind het heel erg voor k3 zelf

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020