Opmerkelijke samenwerking Arke en Zelfstroom voor mensen met zin in zon

Zininzonweken Zelfstroom En Arke
Zininzonweken Zelfstroom En Arke
Zonaanbidders hoeven niet meer te kiezen tussen een set zonnepanelen op het dak of een mooie zonvakantie. Wie nu zonnepanelen huurt of koopt bij Zelfstroom krijgt een reischeque ter waarde van maximaal €1700 van Arke. De actie gaat onder de naam “Zininzonweken” en loopt van 3 februari t/m 31 maart.

De twee bedrijven hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke duurzame missie. In een persbericht stellen zij:

“Arke en Zelfstroom willen consumenten die zich tijdens de zininzonweken oriënteren naar vakanties en zonnepanelen, bewust maken van het vele en duurzame voordeel van de zon. Arke heeft duurzaamheid al meer dan vijftien jaar in haar strategie verankerd. Centraal hierbij staat het verduurzamen van het vakantieaanbod, het verlangen van de CO2-uitstoot door bijvoorbeeld de inzet van de Boeing 787 Dreamliner en het creëren van bewustwording bij vakantiegangers. Door het weggeven van vakantiecheques tot wel 1700,- euro, hopen beide bedrijven meer mensen over de streep te halen een duurzame keuze te maken.”

Zelfstroom is een nieuwe speler op de zonnepanelenmarkt en is sinds 2014 actief. Het vernieuwende bedrijf levert zonnepanelen en groene stroom en gas tegen kostprijs. Ook is het bedrijf uniek in de verhuur- en inruilservice en de opbrengstgarantie. Zelfstroom garandeert naar eigen zeggen met haar zonnepanelen de laagste prijs per kWh én de hoogste opbrengst. Lees hier het interview dat wij een tijdje geleden hadden met de directeur van Zelfstroom, Bram Leijten.

Vraag hier een gratis offerte aan bij Zelfstroom om te ontdekken hoeveel jij kunt besparen op energie. Wees er wel snel bij: de zininzonweken duren t/m 31 maart.

Over de schrijver