Zo gaan jonge leiders de toekomst groen maken

‘Duurzaamheid is een heel groot begrip. Wat ik graag wil is een praktische toepassing maken voor zo’n ideaal.’ Het zijn de ambitieuze woorden van Saskia van den Berg Tromp, manager bij Accenture, wanneer ze vertelt waarom zij meedoet aan de Nudge Leadership Challenge.
Zij legt uit: Ik doe mee omdat wij als jonge leiders de toekomst hebben. Iedereen heeft een eigen ding dat hij kan doen. Ik denk dat wij als leiders van de toekomst, de mogelijkheid hebben om een verschil te maken. We hebben nu de kans om samen concrete stappen te maken voor een duurzame toekomst.
Omdat het als jonge leider lastig is om als enige duurzame keuzes te maken, zet de Nudge Leadership Challenge 150 jonge leiders drie dagen in een intensief programma bij elkaar. Zodat zij elkaar straks weten te vinden als het gaat om belangrijke beslissingen.
Het is voor Martijn Duijn een de redenen om zich aan te melden. Hij bepaalt mede de strategische keuzes van Ahold Coffee Company. Hij vertelt: ‘Voorbij alleen de duurzame kenmerken komen, dat kunnen we niet alleen. We zullen met de hele industrie moeten gaan samenwerken om doelstellingen op het gebied van duurzaamheid waar te maken.’

Hoor jij bij deze generatie van jonge, duurzame leiders die straks gezamenlijk de hele industrie echt een stuk beter gaan maken? Meld je aan voor de Nudge Leadership Challenge! Hier vind je meer informatie.
Hier kun je bekijken waarom andere jonge leiders meedoen.

Over de schrijver

1 reactie op “Zo gaan jonge leiders de toekomst groen maken”

  1. "wij als leiders van de toekomst" Weer zo'n mamager die niets inhoudelijks te zeggen heeft , maar niet gehinderd wordt om naast haar schoenen te lopen. Ach hoogmoed komt voor de val

Reacties zijn uitgeschakeld.